Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPOR DARMADAĞIN 1-6

T.LİNYİTSPOR:48)Erman Balaban 3)Emre Çölgeçen 4)Fatih Yılmazlar 5)Murat Kurt 6)Mehmet Meşe 7)Şahin Gizlenci 8)Cengizhan Gündüz(Cihat Öztürk) 10)Adem Hakan Ali Denizer 11)Sinan Bozkır(Ferdi Kösem) 13)İsmet İnönü( Melih Çırak) 17)İbrahim Zeytin YEDEK OYUNCULAR:93)Emrah Öztaş 2)Mustafa Demir 9)Melih Çırak 14)Ferdi Kösem 15)Cihat Öztürk)16)Ozan Siner 18)Oğuzhan Türkoğlu

TEKNİK SORUMLU : ERHAN SARIGÖL

28 ekim aliağa

ALİAĞA FUTBOL A.Ş:93)Emre Korubeyi77)Berk Baran 88)Aykut Geçmen 99)Bülent Tek 28)Ömercan Aslan 94)Arda Saltan 10)Ramazan Altıntepe 20)Yunus Namdar 67)Emin Akyıldız 9)Muhammet Sak 24)Billy Auta Michael YEDEK OYUNCULAR:72)Fethi Ata 15)İsa Taşdemir 22)Erdoğan Akbey 4)Güray Akoğlu 5)Güray Kula 19)Ogün Bulut 17)Muhammet Enes Gök

TEKNİK SORUMLU: POLATÇETİN

Hakem:Melih Sayın  Yrd.hakem: Büşra Sayın Yrdm hakem:Beran Yalçın 4.hakem:Yunus Emre Çakar

28 ekim gol sevinci

Tavşanlı Linyitspor ada stadında eline geçen fırsatı değerlendiremedi.Grubun iddialı takımlarından Aliağa Futbol A.Ş.karşısında,bozguna uğradı ve 1-6 gibi farklı bir yenilgiye uğradı.

Maçın ilk yarısı İbrahim Zeytin ve penaltıdan Ramazan Altıntepe’nin golleri ile 1-1 berabere sonuçlandı.

İkinci yarıda 51. dakikada Muhammet Sak takımını 2-1 öne geçirdi.59 da T.Linyitspor kaptanı Fatih Yılmazlar penaltıya sebeb oldu ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Kısa süren duraklamalar sonrası,penaltıyı kullanan Ramazan Altıntepe skoru 3-1 yaptı.75 de Emin Akyıldız takımı adına 4. golü attı.77 de Ramazan Altıntepe uzaktan mükemmel vurdu,kendisinin üçüncü takımının beşinci golüydü.84 de Muhammet Sak maç skorunu6-1 aleyhimize belirledi,kendisinin de ikinci golüydü.

28 ekim hakemler

Takımın taraftarı da olduğumuz için yazmıyoruz ancak hakemin gerçekten çok kötü bir yönetim gösterdiğini söylemekte yarar var.Özellikle İbrahim Zeytin ve Cengizhan Gündüz’e yapılan faullere göz yumdu.Düdük çalarak faul verdiğinde,kart göstermeyi es geçti.

45.dakikada İbrahim Zeytin’e ceza alanı içinde yapılan faulde oyunu devam ettirmesi,bu farklı skora sebeb oldu belki de.90 + da da Şahin Gizlenci’ye yapılan hareket penaltı olmalıydı.

28 ekim sarıgöl sinirli

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.