Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPOR ÇOBANKÖYSPORU DA GEÇTİ

U 19 yaş gruplarında lig lideri Tavşanlı Linyitspor,Çobanköysporla karşılaştı.Aslında güzel ve keyifli bir maç izledik diye düşünüyorum.T.Linyitsporun  U 19 takımını da elimizden geldiğince takip etmeye çalışıyoruz.

Bu güne kadar izlediğimiz maçlar içerisinde nerdeyse en güzel olanı da diyebilirim.T.Linyitsporun gençleri futbol adına gereken her şeyi yaptılar dersek yanlış olmaz.

 

12 kasım arı12 kasım münir

Kaleci,defans,orta saha ve hücum hattı arasındaki bağlantı ve uyum güzel.Ayağa iyi pas da yapıyorlar,gerektiğinde uzun pas da.Futbolcuların beyninde şut atma duygusu da yerleşmiş.Futbolcu gençlerimizin içinde bayağı bir tanıdığımız var da,isim yazıp birini diğerinden ayırmayalım.Tebrikler,bütün genç kardeşlerimizi ve teknik direktörleri Mehmet Erdal’.

 

12 kasım solbek12 kasım bekir

Çobanköysporu beklediğimiz gibi bulmadık açıkcası.Nedeni şu U19 maçlarını takip ediyoruz.Bir önceki haftaya kadar onlar da na mağlup götürüyorlardı ligi.Ancak sahadaki temiz ve iyi niyetli futbolları için hem futbolcuları,hem teknik heyeti tebrik ediyoruz.

Çobanköy’lüler gençlerinin maçlarına ilgi gösteriyorlar.U 19 maçı için yeterli izleyicileri vardı diyebilirim.Onlarda centilmence izlediler maçı. Sonucu kabullendiler,espiri yapmaktan da geri kalmadılar.

İlk aklımda kalan,Çobanköysporun nerdeyse 35. dakikada geliştirdiği ilk etkili atakta,gol olabilecek pozisyonda topu dışarı atan futbolcuları Ahmet’e oldu.”Afferin aslanım,boş ver,bizi heyecanlandırdığın yeter.”Hakeme tepkiler de espiriliydi,”böle ofsayt olmaz hocam,valla billa ofsayt değil bu.”Başka bir tepki de şöyle”en iyisi,yan hakemi,orta hakem yapmak,o daha çok anlayo bu işten.”En son başka bir taraftarda,dayı eyi gene fazla atmadılar deyip ayrıldı.

Helal olsun Çobanköy’lü futbol severlere.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.