Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPOR BAŞKANI AKIN ŞİRİN TEKNİK DİREKTÖR ERHAN SARIGÖL’LE YENİDEN BAŞLIYOR

Tavşanlı Linyitsporda yapılan olağan üstü kongre ile ikinci kez başkanlığa getirilen sayın Akın Şirin,hem teknik direktör Erhan Sarıgöl ile olan anlaşmalarını resmen açıkladı hem de düşüncelerini paylaştı.

Evet sizlerinde bildiği gibi ikinci kez göreve geliyorum.Görevi devir aldığım sayın Nizamettin Düzgün ve yeni yönetimde yer almayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.T.Linyitsporda bir takım sıkıntıların olduğu bilinen bir gerçektir.Biz işletme müdürümüz sayın Ercan İpek’in verdiği destekle yönetici arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız.TKİ genel müdürlüğünden yeterli desteği alabileceğimize inanıyoruz.

18 mayıs bşkn sarıgöl

Bakınız Tavşanlı Linyitspor,Tavşanlı’nın Galatasarayıdır,Fenerbahçesidir,Beşiktaşıdır demek hiç yanlış olmaz.Yönetimde yer alan arkadaşlarımızdan dördü,futbolun içinde yoğrulmuş kişilerdir.Ayhan Yıldırım,yıllarca Akıncılarsporda futbol oynamış hep futbolun içerisinde olmuş.Hüseyin Yeğen o da yıllarca T.Linyitsporda futbol oynamış.E.İlkay Güre T.Linyitspor ve Somasporda uzun yıllar futbol oynamış bir arkadaşımız.Şu an aramızda olmayan İbrahim Karakaya ha keza yıllarını futbola vermiş bir isim.Yasin Karaarslan bir önceki yönetimde yer alan genç arkadşımız.Kulübümüz için maddi manevi hiç bir fedakarlıktan kaçınmadığını yakınen biliyorum.Kendimizi genç görüyoruz ve aramızda heyecanlandığımızda,bizi frenleyecek bir ağabeyimiz olsun istedik o da Kuddusi Gümüşsoy.

18 mayıs sarıgöl

Elimizi çabuk tutmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.Bu nedenle ilk iş olarak teknik direktör olarak Erhan Sarıgöl hocamızla anlaştık.GLİ işletme müdürümüz sayın Ercan İpek’inde sayın Sarıgöl’ü özellikle tercih ettiğini vurgulamak isterim.Tabi Sarıgöl hoca ekibini oluşturacaktır,ayrıntıları kendisinden öğrenmeniz doğru olacaktır diye düşünüyorum.Tavşanlı Linyitsporu başarıya ulaştırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza tüm taraftarlarımızın inanmasını beklerim.Allah hiç birimizi utandırmasın.

18 mayıs ben yönetim

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.