Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPOR ANTRENMANI VE GENEL KAPTAN HÜSEYİN YEĞEN’İN DÜŞÜNCELERİ

T.Linyitspor,ada stadındaki ağır yenilgi sonrası,deplasmanda oynayacağı Maltepespor maçının hazırlıklarını Tunçbilek tesislerinde sürdürdü.

31 ekim cihat kaleci

T.Linyitspor futbolcuları,mağlubiyeti unutmuş gibi görünselerde,biraz buruk oldukları da gözlerden kaçmadı.Antrenmana  bugün ameliyat olan Suat Ünal ve Afyon kampında sakatlanan Muhsin Özçiğdem katılmadı.Bunun yanında belinde ağrılar olan Murat Kurtda antrenmana katılmayıp,masör İsmail Akar’ın tedavisiyle yetindi.Kaleci Erman Balaban’da düz koşu ile yetindi.

31 ekim cihat kaptan emre

Gördüğü kart nedenile,bir maç cezalı olan kaptan Fatih Yılmaz’ların,izinli olacağını düşünüyorduk.Bizi yanılttı kaptan,Fatih Yılmazlar,her zamanki ciddiyeti ile antrenmandaydı.

Antrenmanı teknik sorumlu Erhan Sarıgöl ve yardımcısı Fatih Akdemir birlikte yönetti.8.haftadaki rakibimiz Gaziosmanpaşanın, maçını izlemesi nedeniyle,kaleci antrenörü Fatih Mumcu ilk kez bir antrenmanda yoktu.

31 ekim akdemir hoca

Genel kaptan Hüseyin Yeğen ile de kısa da olsu,yenilgiyi ve Maltepespor maçını konuştuk.

31 ekim hüseyin yeğen

HÜSEYİN YEĞEN:Herkesin bildiği gibi ada stadında,Aliağa futbol A.Ş karşısında ağır bir yenilgi aldık.Böyle bir skoru hiç birimiz beklemiyorduk.Bu maçı unuttuk,futbolcularımızında unutması için elimizden geleni yapıyoruz.

Deplasmanda oynayacağımız Maltepespor maçı daha da önemli hale geldi.Bu maçı kazanarak,zirvedeki yerimizi koruyacağımızı düşünüyorum.

31 ekim ben kaptan31 ekim cihat ferdi

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.