Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPOR ALT YAPI SORUMLUSU İBRAHİM KARAKAYA

Tavşanlı Linyitspor alt yapı sorumlusu,sayın İbrahim Karakaya,Linyitspor ve alt yapı üzerine düşüncelerini açıkladı.

Tavşanlı u-19 ligini şampiyon bitirip , play-off maçlarında Kütahyaspor ile beraber ilimizi Türkiye şampiyonası maçlarında temsil edecek olan u-19 takımımız Hakan Aygören ve Ahmet Kandemir hocalarımız eşliğinde çalışmalara devam ediyor. Çocukların okula da devam etmesi nedeniyle hafta sonu A Takım tesislerinde kampa alarak günde çift idman ile grup maçlarına hazırlanmaya devam ediyoruz.

22 nisan linyit karakaya erdal

Hedefimiz TKİ Tavşanlı Linyitspor u ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek. Tavşanlı nın gençlerin den oluşan bu çocukları öncelikle iyi birey , iyi vatandaş , iyi futbolcu olması amacıyla çıktığımız bu yolda öncelikli hedefimiz topluma iyi insan , A takımı ve Türk futboluna karakterli  iyi futbolcu yetiştirmek. 

22 nisan linyit u 19

Maalesef altyapı anlayışının olmadığı ülkemizde çocuklar için yapılan iyi yönde her oluşum ve icraatları destekliyor , takdir ediyoruz. Üzülerek söylüyorum ki ; ülkemizde artık futboldan ziyade saha içi olaylar ve hakemlerin konuşulduğu, altyapı dan yetişen oyunculara şans verilmediği , çoğu takımlar da Türk futbolcu dan çok yabancı futbolcunun olduğu piyasada işimizin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bu zor şartlarda bizler kendi oyuncularımıza verilmesi gereken değeri verip , verilmesini sağlayıp çalışmalarımıza bıkmadan ,yılmadan devam edeceğiz. Bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum.

22 isan linyit u 17

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.