Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTİN GENÇLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

2017 yılının son günü gene karakovadaydık,mezbelelikte yani.Ha var olan proje hayata geçecekmiş,yok ilgili kuruluşlar,birbiriyle temas halindeymiş,yok ihale süreciymiş,falan benim kafam pek basmaz öyle şeylere.Ne zaman orada güzel tesisler görürüz,elbette hakkını teslim ederiz.Tavşanlı’ya,insanımıza,spor camiasına yakışır tesisleri kazandıran her yetkiliye de teşekkür eder,şükranlarımızı sunarız.Ama bugünlerde mezbeleliktir,bunu da herkes aslında kabul ediyor da,dile getirmekte zorlanıyor.Her neyse….

 

31 aralık hakem

İlimiz U19 play of maçında,Tavşanlı Linyitspor,E.Ç.Çalayan Azotsporla karşılaştı.Aslında maçın hemen ilk dakikalarında belli oldu ki,rakip T.Linyitspor ayarında değil,9 la 21. dakikalar arasına yani 12 dakikaya üç gol sıkıştırdılar.İlk ikisi Enes Alper’den,üçüncüsü Mustafa Münir’den.43 de MuhammedAli soldan girdiçalımlarla,kaleciye de attı çalımını ilk yarının skorunu belirledi 4-0.

İkinci yarıya da aynı ciddiyet ve hızla başladı T.Linyitsporun gençleri.Gene Enes Alper,47 de golünü attı.61 de Süleyman Hilmi,65 de Alperen skoru 7-0 a taşıdı.67 de ikinci yarı oyuna giren İbrahim’in attığı şut defansa çarpıp gol oldu.Maçın skorunu belirleyen gol Alperen’den geldi,gol öncesi Mustafa Münir’in şık hareketleri ve verdiği iyi gol pası da bizim gözümüzden kaçmadı.

 

31 aralık u19 linyit 31 aralık erdal

T.Linyitsporlu gençlerin bu maçta oynadığı futbol göz kamaştırdı desek yanlış olmaz.Hatlar arası uyum ve yardımlaşma en üst düzeyde,genel olarak bencillik yok.Futbolcuların beyninde şut atma düşüncesi ve cesareti var ki bizce önemli bu.Harika bir skordan sonra,şu daha iyi bu daha iyi demeyelim ve bütün gençleri ve emeği geçen teknik heyeti tebrik edelim.Teknik heyet demişken,sevgili Hakan Aygören’in 19 ların başına geldiğini,sevgili Mehmet Erdal’ın da daha alt yaş gruplarıyla ilgileneceğini belirtelim.Tabi maçla ilgili şunu da söylemek isterim,mutlaka hocaları da uyaracaktır.78 de Muhammed Ali kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Pozisyonu tam süzemedik de,ne olursa olsun 8-0 galip bir takımın oyuncusu,böyle kırmızı kart görmemeli.Aynı şekilde Süleyman Hilmi,maçtan çıkarken,formayı çıkartması nedeniyle sarı kart gördü.Ucuz ve basit kartlar görmemeli T.Linyitsporlu futbolcular.Tabi bunlar,karınca kararınca bizim uyarılarımız gençlerimize.Yoksa Allah var yukarda hepsi pırlanta gibi çocuklar,haklarını teslim edelim.

Maç öncesinde,T.Linyitspor alt yapı sorumlusu İbrahim Karakaya ve hakem gözlemcisi Mustafa Uzun arkadaşlarımızla,keyifli sohbetimiz de oldu.Konuşmalarımız keyifliydi,içeriği bize kalsında,bizim görüşlerimizin ve yazdıklarımızın çok büyük bölümüne hak verdiklerini söyleyelim.

 

31 aralık üleyman31 aralık inyit ali

Maçı çoklukla Mehmet Erdal hocamız ve Süleyman Hilmi’nin babası Bekir arkadaşımızla izledik.Bekir,evlat olmasa takımda,ne işim var bu soğukta buralarda diye düşünüyordu.Erdal hoca keyifle izledi maçı,goller geldikçe coştu tribünde.Malum bu sezon 19 ların Tavşanlı grubunda takımın başındaydı ve takımı şampiyon yapan teknik adamdı.R.Tamer Kıran vardı bir ara,maç 3-0 ken,rakip zayıf fark olur bu maçta,en iyisi gitmek deyip erken ayrıldı.

Maç sonunda sağolsun gene Mehmet Erdal hoca ile döndük.Gençlerden,Mustafa Münir,Ahmet Arı ve Halil Ertürk’ü de aldı hoca da onları da istedikleri yere bıraktı.Tabi yol boyunca,gençlere sürekli nasihat de bulundu.Çocuklarda can kulaı ile dinliyorlardı hocalarını.Hepsinin aklında da Simav’da Kütahyaspor ile oynayacakları play of maçı var.

 

 

 

,

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.