Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

SÜPERDE VUKUAT BİRİNCİDE KOMEDİ

Şimdi dostlar,başlarken genellikle söylediğimizi baştan bir hatırlatalım da,kimse yazacaklarımızı sağa sola çekip,bize celallenmeye kalkmasın.Herkes önce,kendisine baksın kendisini düzeltsin.Biz gerek adaya,gerek karakova mezbeleliğine giderken,aman şu iki takımın taraftarı birbirine tekme tokat girip küfürleşsin.Bu takımın futbolcuları maç yerine savaş yapsın,bize de malzeme çıksın diye gitmiyoruz.Aksine her hafta ASKF nın programını inceliyor ve şu maçlar keyifli olur bir gidip izleyelim diyoruz.Tabiki bazı maçlara öncelik vermeye çalışıyoruz,bu yıl ki önceliğimizi BAL maçları oluyor.Sonrasında kimini tam kimini bir bölüm izlemeye çalışıyoruz.Gördüklerimizi zaten yazıyoruz,sağlımız yerinde oldukça da yazmaya devam edeceğiz.Duyduklarımızı ince eleyip sık dokuduktan sonra,güvendiğimiz kişilerden olursa,yazmak gerekir diye düşünürsek yazıyoruz.

Geçtiğimiz hafta içinde öyle yaptık.Cumartesi günü U19 maçlarını bir maç hariç izledik.Pazar planımız aynen şöyleydi.Önce Ömereyspor-Kuruçayspor maçını tek devre izleyip,Ada ya Moymul maçına geçecek,maç bitiminde,Gençlikspor-Çamlıcaspor maçının ikinci yarısını izleyecektik.Düşündüğümüzü de aynen uyguladık.

 

16 ekim ömerbey15 ekim ömer kuru

Ömerbeyspor ile Kuruçayspor maçının ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti.Ömerbeyspor kaptanı Bekir Yiğit,gollerine penaltı ile devam etti.İlk yarı takımının kazandığı iki penaltıyı da gole çevirdi.Kuruçayspor ilk golünü penaltıdan Ramazan’la buldu.İkinci beraberlik golleri,en son transferleri Mehmet Topçu’dan geldi.Aslinda uzun süre futboldan ve antrenmandan uzak gibiydi Mehmet(namı diğer ZLATAN) ama futbolu olumluydu.Kuruçayspora katkısı olacaktır diye düşünüyorum.

 

16 ekim camlıca emin

Yarı bitince geçtik Moymulspor Alibeyköyspor maçına.Sonuç malum kaybetti Moymulspor.Aslında ikinci yarıdaki oyunu ile kazanması da işten bile değildi.Neyse sadede gelelim maç biter bitmez Gençlik Çamlıca maçına yetişmekti derdimiz.Yaylacıkspor başkanı Hüseyin Sarıca da maça gidecek olunca atladık yanına ver elini gene karakova.

Aslında takımlar adına zevkli geçen temiz bir ikinci 45 dakika oynandı.Maçın ilk yarısı 1-1 bitmiş.Çamlıcaspor bir gol daha buldu ve maçı 2-1 kazandı.Buraya kadar her şey genellikle normal,maçı izleyen az sayıda taraftar var ve sıkıntı yok.Sıkıntı Gençlikspor kalecisi Cihat’da hakem bitiş düdüğünü çalınca,sen kaleden koş rakip futbolcuya kafa at.Buyur sonrasında iki taraf futbolcuları girdi birbirine.Merak ediyorum cidden Cihat evine gidip başını yastığa koyduğunda rahat uyumuş mudur?Zaten ben ne zaman Gençlikspor maçı izledimse,kalede Cihat varsa mutlaka bir vukuat oluyor.Futbolcu demek yerine sinir küpü demek daha doğru olacak gibi.Gerçekten şaşırıyorum kafa attığı futbolcu,kaşar diye tabir ettiklerimizden değil,19 yaşında pırıl pırıl genç.Tek suçu gol atmak Cihat’a herhalde,atmasın mı?

 

16 ekim camlıca emin

Vukuatı dilimiz döndüğünce anlattık ya da anlatmaya çalıştık.Komedi Demirbilekspor-Domaniçspor arasında ki maçta.Demirbilekspor yöneticileri,maça giriş kartlarını götürmeyi unutmuşlar,iyi mi?Şimdi süper amatör ligi hedefleyen bir takımda,buna komedi denmez de ne denir?Neyse ilk 4 maçı kazandıkları için geriden gelenlere kıyak yapmışlardır belki.Maksat grubun müsabaka heyecanı devam etsindir.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.