Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖRÜN İKİ MAÇI

Pazar günü karakovada,süper amatör ligin iki maçı vardı.Tavşanlı’nın iki takımı Demirbilekspor ile Tavşanlı Gençlikspor ilk maçı oynadılar.İkinci maçta Moymulspor Özel İdare Köy Hizmetlerisporu konuk etti.Hem bu maçlardan,hem tribün muhabbetlerimizden söz edilim,mümkün olduğunca kısaca.

DEMİRBİLEKSPOR-TAVŞANLI GENÇLİK

Bu sezon ilk kez izleme fırsatını bulduğumuz,T.Gençlikspor,iyi başlayan oyun üstünlüğünü elinde tutan taraf oldu.20 lerde oyunu dengeledi Demirbilekspor ve ilk golü bulan taraf oldu.T.Gençlikspor kalecisi,Sergen’in ceza alanı içerisinde,Muhammet’e yaptığı harekete penaltı verdi hakem.Penaltıyı Ünal Özkara gole çevirdi.Devrenin bitmesine kısa süre kala Hüseyin Güleç eşitliği sağladı ilk yarı 1-1 bitti.Aklımızda kalan pozisyonlar bu yarı için.Hüseyin Güleç’in erken dakikalarda şutunun auta gitmesi birinci pozisyondur.Gene T.Gençliksporlu Alaatin Domniç’in kafa ile attığı golün ofsayt engeline takılmasıdır.Demirbilekspor adına Erdoğan Öztürk’ün kullandığı serbest atışın üstten auta  giden şutu da aklımızdadır.

30 eylül hidayet

İkinci yarı oyunun kontrolu ve hücum üstünlüğü,T.Gençlikspordaydı demek de pek yanlış olmaz.Nitekim Fatih ve Hasan Hüseyin ile iki gol buldular bu yarıda ve maçı 3-1 kazandılar.T.Gençliksporda Hüseyin Güleç bildiğimiz gibi,takımın lideri ve oyuna katkısı oldukça fazla.Hasan Hüseyin Okuyan kaleci Sergen aklımızda kalan isimler.Demirbileksporda da bir başka deneyimli,Erdoğan Öztürk,Ünal Özkara ve Oğuzhan Efe aklımızda kalanlar.Bir hafta önce sağ kanat da önde gördüğümüz Oğuzhan,bu kez sağ bek oynuyordu.

Bize göre centilmence geçen maç oldu.Demirbilekspor antrenörü Ahmet Bal ve futbolcularını tebrik ediyoruz.T.Gençlikspor teknik sorumlusu Yılmaz Yaman ve futbolcularını da tebrik ediyoruz.

30 eylül moymul hakem

MOYMULSPOR-ÖZEL İDARE KÖY HİZMETLERİSPOR

Moymulspor bu sezon sporun içinde olanlarca şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyor.Açıkcası ilk maçları da bunu doğruladı.Özel İdare Köy Hizmetleri maçını büyük bir ciddiyetle oynadılar.90 dakika oyunun bütün kontrolunu elinde tutup rakiplerine atak fırsatı bile vermediler.İlk yarı belki biraz geç buldular golü.33 de Adnan Tekin attı,devre biterken,Sinan  2-0 yaptı ilk yarı skorunu.Bu yarı için,Adnan,Ümit ve Bekir’in şutları aklımızdadır.Ve kaptan Selim Açıkbaş’ın ortasına Mustafa Yaşar’ın auta giden kafa şutu.

İkinci yarı da aynı tempoyu devam ettirdi Moymulspor.Rakibe top göstermediler denilebilir.Bekir,Ünal ve Samet ile üç gol bulup maçı 5-0 galibiyetle bitirdiler.Açıkcası Moymulsporun futbolunu beğendik,takım olarak iyi futbol sergilediler bize göre.Geri dörtlüde yılların deneyimi Selim Açıkbaş.Orta sahada oyun kurucu Bekir Yiğit,Adnan Tekin etkili oyuncular.Çukurköyspordan beri takip ettiğimiz genç futbolcu Mehmet Emin Büber’de oyunda varlığı hissedilenlerden.60 lara yakın bir şutu üst direkten dışarı çıktı,kısa süre sonra sonra attığı şut da az farkla yandan aut.Samet Çamlı’ya da 9 numaralı formayı giydiremeyeceğiz bir türlü.Lakabı ETO ya,takılırız ara sıra kendisine.Şaka tabi bu keyifliyiz,hoca kaç numarayı verirse onu giyecek.

Özel İdare Köy Hizmetlerispor açıkcası pek olumlu olamadı futbol adına.İçlerinde tanıdığımız,futbolcu kardeşlerimiz var,kusura bakmasınlr ama bu futbolla işleri zor.Tabi kulüp başkanları sayın Ali Okçu’da kusura bakmasın.Elbette futbolu çirkinleştirmeden oynadıkları için,Özel İdare Köy Hizmetleri takımını kutluyoruz.Ve tabi Moymulspor teknik direktörü İlker Özüsoylu ve futbolcuları tebrik ediyoruz.

TRİBÜN MUHABBETLERİMİZ

Karakovaya indiğimizde,ilk maçı kaçırmıştık.U 19 lardaki ikinci maç olan 3 Eylülspor Bağlıkspor maçı oynanıyordu.İkinci devrede yarıda kaldı maç.Nedeni 3 Eylülspor takımının oyuncu sayısının,müsabaka yeter sayısının altına düşmesiydi.

1 ekim ben sarıöz

Atlaspor çalıştırıcı R.Tamer Kıran her zaman ki gibi oralardaydı.Tribünde önce onun yanına çöktük.Öemerbeysporlu futbolculardan,Süleyman Sarıöz geldi sonra ve Ömerbey’li Kadir Güner.Maç devam ederken çay muhabbetine gittik Yalçın Sirke’nin oraya.Süleyman Sarıöz diğer iki kardeşiyle birlikte oynuyor Ömerbeysporda.Maçınızda üçünüzü yakalayayım fotoğraf alayım ilginç olur dedim.En küçüğümüz Ahmet bu hafta da yok diye yanıtladı.Bu haftaki maçınız ne olur dedim de,kaçamak konuştu Sarıöz,Kadro oluşturmakta sıkıntıları olacak gibi sanki.

1 ekim ben türkmen

Hasan Sarı hoca ve Recep Korkmaz ve Derbentspor teknik direktörü İsmail Aşar ile aynı sırada oturduk.Üçü de Çukurköylü malum.Sigara zaafımız içiyoruz,çakmak problemli bir kaç gündür.Recep Korkmaz,verdi bir çakmak at endekini diye.İşimiz iş bu aralar,dün Tuncay Kara’dan tükenmez kalem,bugün Recep Korkmaz’dan çakmak.

1 ekim ben ibram özkan

Süper amatörün iki maçı da sporseverlerin ilgisini çekmişti.Tribünler doluydu,hem sporseverler hem futbolcular hem teknik adamlar hep tribünlerdeydi.Çardaklısporda oynayan kaleci İbrahim Özkan,bir kaç sıra aşağımızdaydı.Kova kalececi diye seslendik,ben beceremiyorum bir selfie çek hatıra olsun,kırmadı tabi.Gençlergücüspor başkanı Bayram Arslan’la muhabbet ettik bir ara.Ne iş ne oldu diye bizim mevzuyu sordu.Biliyorsun işte diye  yanıtladık,zaten sizlerde sorunlusunuz o vatandaşla.

Moymul maçından önce Özel İdare Köy Hizmetleri başkanı Ali Okçu ile sohbet ettik.Ali bey aynı zamanda Kütahya ASKF başkan vekilidir.Başkan yardımcısı Celalettin Altay’da orda olunca futbol konuşuluyor başka ne konuşacağız.Tabi ki bizim mevzu da dile geliyor.İl hakem kurulu başkanı İbrahim Türkmen geldi.Allah’tan bir göz istiyorduk,verdi iki göz diye yaklaştık.Futbol ve hakemler ve benim mevzu tabi.Ben sayın başkana,maç öncesi neden hakem isimlerini açıklamıyorsunuz diye sordum.Sıkıntı oluyor,hakem adını öğrenen kulüp yetkilileri,maç öcesi hakemle diyalog arayışına giriyorlar dedi.Biraz makul geldi bu açıklama.

30 eylül domaniç erdoğan başkan zeybek

Şimdilerde çalışmayan Ahmet Erdinç(namı diğer imam)ve Burhan Zorba birlikte Moymulspor maçını izliyorlardı.T.Gençlikspor başkanı Hasan Ordu’da hemen yanlarında.Tebrik ettik Ordu başkanı,galibiyet için.Hemen arkalarında,bizim sporseverlere anlatmaya çalıştığımız manzara.Moymulspor başkanı İbrahim Sarızeybek,T.Gençliksporlu Alaattin Domaniç ve Demirbileksporlu Erdoğan Öztürk sohbet ediyorlar,maç izlerken.İki rakip futbolcu,karşılıklı maç oynamış ama maçları bitmiş dışarda birlikteler.Yani taraftarların,maç içersindeki olası futbolcu gerginliklerinde aşırı tepki koymalarına gerek yok.

Tabi biz maçları izlerken sağa sola laf yetiştirirken,bir taraftan da T.Linyitsporun maçından bilgi ediniyoruz.Maçın bitimine iki,üç dakika kalmış T.Linyit deplasmanda 3-2 galip.Bizim atom tatlıcı Mehmet Yıldırım,sonucu sordu,galipmişiz deyince havalara uçtu.Vallahi çay hak ettin diyede tribünde elimize çayı tutuşdurdu.

1 ekim çakırzeybek

Her iki maçta da tribünlerdeözellikle Moymulspor ve Demirbilekspor taraftrları coşkuyla izlediler takımlarını.Genel olarak da takımlarını desteklemekle kaldılar.Herkes centilmence izledi diyebiliriz,ufak tefek kusur kadı kızında da oluyor.Mehmet Ali Çakırzeybek Moymulspor tribün liderlerinden.Kafamızı şişirdin be diye takıldık,olcak gali o kadar abi yanıtını aldık.Severim M.ALİ Çakırzeybek’i iyi delikanlıdır.

TRİBÜNLER BİZİM HOR KULLANMAYALIM

Şimdi bakınız daha kısa süre önce,buraları pek güzel görüntü vermeyen kötü tesislerdi.Hatta biz buralara mezbelelik diyerek sürekli gündem de tutmaya çalıştık.Bu sezon bir takım eksikleri de olsa,tribünlerimiz güzel.Hiç bir takım ayırımı yapmadan bütün sporseverlere sesleniyorum.Lütfen hor kullanmayalım,koltukların üstünde tepinmeyelim.Tutabildiğimiz kadar temiz tutma gayreti içerisinde olalım.Bir taraftan da milli servet gözüyle bakalım tesislerimize.

 

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.