Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖRLİG 4 VE 5. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Süper amatör ligimizin 5.haftası geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günleri oynandı.4.hafta maçları da bilindiği gibi geçtiğimiz Çarşamba günü oynandı.İzlediğimiz maç sonuçlarını hemen yayınladığımız biliniyor.İzlemediğimiz maç sonuçlarını biliyoruz ancak,yayınlamak için Kütahya ASKF nin tescil ettiği maç sonuçlarını bekliyor ve ondan sonra yayınlıyoruz..

12 ekim hacıkebir

4. hafta biraz daha geride kaldığı için çok üstünde durmayalım.5.hafta maçlarını ve puan cetvelini ve Tavşanlı takımlarını kısaca değerlendirmeye çalışalım.

Süper amatör ligin 5.haftasına Tavşanlı takımları damgasını vurdu demek pek yanlış olmasa gerek.Moymulspor ve T.Gençlikspor karakovada yaptıkları maçları aynı sonuçla 3-0 kazandılar.Akıncılarspor deplasmanda 2-1 ve Demirbilekspor gene deplasmanda 4-3 kazandılar.Her iki takımımızın da önce geriye düşüp sonrasında maçı çevirdiklerini ekleyelim.Demirbileksporda dikkati çeken futbolcu,Ömer Bozbey oldu.Sezon başı futbolu bırakma kararı alıp,kısa süreliğine T.Linyitsporda alt yapı çalıştırıcılığı yapmıştı.Bozbey ligin 5.haftası itibarı ile Demirbileksporda futbola dönmüş oldu.En rahat takımımız Gürağaçspor oldu,Ligden çekilen Demirciköyspor maçı nedeniyle,üç puan ve üç golü maç yapmadan kazandılar.

11 ekim gençlik safa

4.HAFTA MAÇ SONUÇLARI

AKINCILRSPOR         DEMİRCİKÖYSPOR   3 – 0 (HÜKMEN)

GÜRAĞAÇSPOR        YEŞİLAYSPOR              2 – 1

1867 SİMVSPOR        DEMİRBİLEKSPOR    2 – 2

SERAMİKSPOR         ÖZEL İD. KÖY HZM.   2 – 0

KÜMAŞSPOR             T.GENÇLİKSPOR         0 – 3

D.ÜNİVERSİTE         TERMİKSPOR               2 – 1

MOYMULSPOR         HACIKEBİRSPOR        1 – 0

U.OYMAK1 EYLÜL   KÜT.GENÇ.SHÇEK      4 -2

10 ekim moymul bekir

5.HAFTA MAÇ SONUÇLARI

KÜT.GENÇ SHÇEK   SERAMİKSPOR            2 -3

HACIKEBİRSPOR     U.OYMAK1 EYLÜL      3 -2

T.GENÇLİKSPOR      TERMİKSPOR              3 – 0

ÖZEL İD.KÖY HZM.  AKINCILARSPOR       1 – 2

MOYMULSPOR          KÜMAŞSPOR               3 – 0

D.ÜNİVERSİTE         1867 SİMAVSPOR        1 – 0

YEŞİLAYSPOR           DEMİRBİLEKSPOR    3 – 4

DEMİRCİKÖYSPOR  GÜRAĞAÇSPOR         0 – 3 (HÜKMEN)

15 ekim demirbilek 11 no

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.