Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖRDE İKİNCİ SON HAFTA BELLİ OLUYOR

Süper amatör ligimizde ikinci bitiren takım son haftada belli olacak.Biliyorsunuz,ikincilik mücadelesini sürdüren dört takım geçtiğimiz haftayı beraberlikle kapatmışlardı.Halen ikinci olan Akıncılarspor,dördüncü sırada olan Dumlupınar Üniversitesisporla 2-2 berabere kalmıştı.Aynı şekilde lig üçüncülüğünü sürdüren 1867 Simavspor,Moymulspor ile 2-2 berabere kalmıştı.

13 OCAK AKINCILAR ABBAS

Böyle olunca ikinci takımın belirlenmesi son haftaya kaldı.Bizce en avantajlı takım,Akıncılarspor.Çünkü kendi göbeğini kendi kesecek,rakiplerinin bir puan önünde.Bu hafta T.Gençliksporu mağlup etmesi halinde,süper amatör lig ikincisi olmayı başarmış olacak.

8 nisan topçu

Üçüncü sırada olan 1867 Simavspor,deplasmanda Uluoymak 1 Eylülspor ile karşılaşacak.Elbette hedefi kazanarak üç puanı almak ve Akıncılarsporun puan kaybetmesini beklemek.Dumlupınar Üniversitesspor  sanki en rahat takım gibi.Rakipleri Gürağaçspor karşısında üç puanı hükmen alacaklar.Sonrasında Akıncılarspor ve 1867 Simavsporun puan kaybetmesini bekleyecekler.

8 nisan uluoymaklılar

Süper amatör ligden düşecek dördüncü takımında belli olması son haftaya kaldı.Kümaşspor can havli ile çıktığı maçta,Özel İdare Köy Hizmetlerisporu 1-0 mağlup ederek,puanını 29 a çıkardı ve on üçüncü sırada yer alıyor.Onikinci sırada yer alan Yeşilayspor ise Hacıkebirsporla 0-0 berabere kalarak puanını 32 ye çıkardı.Yani iki takım arasında Yeşilayspor lehine üç puanlık fark var.

3 şubat güleç hidayet

Bu hafta Yeşilayspor,Moymulsporu konuk edecek,alacağı bir beraberlik ligde kalması için yeterli olacak.Kümaşsporun rakibi Demirbilekspor ve maç karakovada oynanacak.İkili averaj göz önünde tutulacak puan eşitliği halinde.İlk maçı Kümaşspor 2-1 kazanmış Yeşilayspor karşısında.Bu nedenle Yeşilayspor şampiyon Moymulspordan puan almak zorunda.Aksi takdirde,Kümaşsporun Demirbileksporu yenmesi halinde ligden düşen takım Yeşilayspor olacaktır.

29 mart semih can

13.04.2019 CUMARTESİ

TERMİKSPOR                  SERAMİKSPOR  16.00 M.ASIM ALKIŞ

14.04.2019 PAZAR

YEŞİLAYSPOR                MOYMULSPOR  17.00 YEŞİLAY SAHASI

T.GENÇLİKSPOR          AKINCILARSPOR 17.00 K.KOVA YENİ 1

DEMİRBİLEKSPOR      KÜMAŞSPOR        17.00  K.KOVA YENİ 2

U.OYMAK 1 EYLÜL      1867 SİMAVSPOR 17.00  GEDİZ SAHASI

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.