Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖRDE ÇAMLICASPORDAN SÜPER GALİBİYET

İlimiz süper amatör liginde ikinci hafta maçları tamamlandı.Haftanın en farklı galibiyeti,Savcılarsporu 5-0 mağlup etmeyi başaran Çamlıcaspordan geldi.İlk hafta beraberliğinden sonra ki bu galibiyetle 4 puanla ligin ikinci sırasına yerleşti Çamlıcaspor.

 

9 ekim akıncılar 119 ekim gençlik

Tavşanlı temsilcilerimizden Akıncılarspor,karakova yeni sentetik de Özel İdare Köy Hizmetlerini 3-1 lik skorla geçti.Maçın ilk yarısında kırmızı kartla on kişi kalmıştı Akıncılar ve ilk yarı 1-1 bitti.İkinci yarı bir kişi eksik olmasına rağmen maçı kazanmayı bildi.Bir diğer temsilcimiz Gençlikspor deplasmanda Kümaşspor karşısında 3-0 gibi net bir skorla kazanmayı bildi.

 

9 ekim çamlıca takım 119 ekim akıncılar 11

Sezon başı iddialı açıklamalarda bulunan Kümaşspor teknik direktörü Ali Sulu,iki maç sonunda hakemlerin yönetiminden memnun değil ve şanssızlıktan yakınıyor.İki maç sonunda puan çıkaramayan Kümaşspora,Emet Borspor da eşlik ediyor.Haftanın tek golsüz beraberlikle biten maçı Termikspor ile Yeşilayspor arasında oynandı.

İKİNCİ HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI

TERMİKSPOR      0   YEŞİLAYSPOR   0

1867 SİMAV          2   HACIBEKİR        0

KÜMAŞSPOR       0  T.GENÇLİK          3

ÇAMLICASPOR   5   SAVCILAR           0

AKINCILAR          3   Ö.İ.KÖY HZ.       1

DEMİRCİKÖY     4    EMET BOR          1

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.