Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

SÜPER AMATÖR LİGİMİZİN İLK YARISI

Süper amatör ligimizin 2019-2020 sezonu 28.09.2019 Cumartesi günü yapılan maçlarla başladı.Lige iddialı başlayan Yeşilayspor,ilk maçında oldukça sıkıntılıydı ve maçı tek golle kazandı.İlk hafta sezonun en farklı sonucunu 12-1 gibilik bir sonuçla 1867 Simavspor aldı.Rakipleri ilerleyen haftalarda ligden çekilecek olan Çamlıcaspordu.Tavşanlı Gençlikspor ve Moymulspor deeplasmanda kazanan takımlar oldular.Haftanın tek berabere maçı golsüz biten Seramikspor – Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçı olmuştu.

İkinci haftayı maç yapmadan üç puanla kapattı Yeşilayspor.Tavşanlı Gençlikspor Tepeciksporu 4-1 lik skorla geçip liderlik koltuğuna oturan takımdı.Gene tek beraberlik vardı.Dumlupınar Üniversitesi ile E.Ç.Çağlayan Azotspor 1-1 berabere kalan takımlar oldular.Üçüncü hafta Yeşilayspor Dumlupınar Üniversitesinden üç puanı alarak liderlik koltuğuna oturan takım oldu.İkinci haftanın lideri T.Gençlikspor karakovada dağıldı adeta E.Ç.Çağlayan Azotspora 7-0 mağlup oldular.İkinci hafta evinde kaybetmiş olan Moymulspor Simav Deplasmanından üç puanla dönmüştü.

Dördüncü haftada Tavşanlı Gençlikspor karakovada bu kez lider Yeşilayspora 3-1 kaybetti.Akıncılarspor 1867 Simavsporu tek golle geçti.Moymulsporda karakovada Özel İdare Köy Hizmetlerispordan üç puanı üç golle aldı.Beşinci hafta lider Yeşilayspor Hacıkebirsporu  5-0 mağlup etti.Moymulspor Çamlıca karşısında 3-0 hükmen kazanarak ikinci sıraya yerleşti.Haftanın golsüz maçı Özel İdare Köy Hizmetleri ile Akıncılarspor arasındaydı.Golsüz bitmişti maç,Akıncılarspordaki gol atma sıkıntısı devam ediyordu.

Altıncı  haftanın en farklı sonucunu Dumlupınar Üniversitesi aldı.1867 Simavspora yedi gol attılar.Yeşilayspor ve Moymulspor ve Tavşanlı Gençlikspor maçlarını kazanan takımlardı.Yedinci hafta lider Yeşilayspor E.Ç.Çağlayan Azotspor karşısında tekledi,3-1 kaybettiler ve liderliği averajla Moymulspora devrettiler.Moymulspor haftayı hükmen aldığı galibiyetle üç puanla kapattı.Tavşanlı Gençlikspor kendisi için kolay görünen maçta deplasmanda 1867 Simavspor ile 2-2 berabere kaldı.Akıncılarspor hükmen 3-0 kazanırken,yedi hafta sonunda üç golle en az gol yiyen takım durumundaydı.

Sekizinci haftada Yeşilayspor hükmen aldığı galibiyetle üç puan alırken liderliğide geri aldı ve bir daha bırakmadı.Moymulspor Dumlupınar Üniversitesi karşısında 4-1 mağluptu.Tavşanlı Gençlikspor Özel İdare Köy Hizmetlerini 3-1 lik sonuçla geçerken,Akıncılarspor hükmen üç puan almıştı.Haftanın sürprizini Uluoymak 1 Eylül gerçekleştirmiş deplasmanda E.Ç.Çağlayan Azotsporu 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Dokuzuncu hafta maçları bol gollüydü.Yeşilayspor,Uluoymak 1 Eylülsporu ve Özel İdare Köy Hizmetleri Hacıkebirsporu aynı sonuçla 6-0 mağlup etmişti.Moymulsporda Tavşanlı Gençliksporu 5-1 mağlup etmişti.Akıncılarspordaki gol sıkıntısı devam ediyerdu,karakovada Dumlupınar Üniversitesine 2-0 kaybettiler.E.Ç.Çağlayan Azot Seramiksporu 1-0 mağlup ederken,ligden çekilen iki takım Demirbilekspor ile Çamlıcaspor karşılaşmasında puanlar kime gitti meçhul tabi.

Onuncu haftanın en farklı skorunu Moymulspor karakovada Hacıkebirsporu 8-1 yenerek elde etti.Lider Yeşilayspor Seramik karşısında zor da olsa 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü.Tavşanlı Gençlikspor da Akıncılarsporu tek golle mağlup etmişti.Akıncılarspor hala zor gol yiyordu ama gol atmakda da zorlanıyordu.D.Üniversite hükmen üç puanı alıp liderin iki puan gerisinde devam ediyordu.

Onbirinci hafta Akıncılarsporun gol orucunu bozduğu hafta oldu,Hacıkebirspora onlarda sekiz gol attılar ve gol yemediler.Yeşilayspor 5-2 Seramikspor 4-2 kazanmıştı maçlarını.D.Üniversite bu haftada üç puanı hükmen cebe indirmişti.Haftanın tek berabere biten maçı Özel İdare ile E.Ç.Çağlayan Azot arasında 1-1 sonuçlanmıştı.Onikinci hafta lider Yeşilayspor Özel İdare Köy Hizmetlerini 3-0 yenerken,Dumlupınar Üniversite karakovada Tavşanlı Gençlikspora 1-0 kaybetti.Aradaki puan farkı da beşe çıkmış oldu.Üçüncü sıradaki Moymulspor ise E.Ç.Çağlayan Azotspora 3-1 kaybetti.Haftanın tek beraberliği Uluoymak 1 Eylül ile 1867 Simav arasında gölsüz sonuçlanmıştı.

Onüçüncü ve ilk yarının son haftası.Yeşilayspor karakovada Moymulspor ile 1-1 berabere kaldı.Yeşilayspun ilk beraberliği oldu bu maç.Dumlupınar Üniversitesi haftanın en farklı skorunu Hacıkebirsporu 9-0 mağlup ederek aldı.Liderle arasındaki puan farkıda üçe düşmüş oldu.Akıncılarspor karakovada E.Ç.Çağlayan Azota 5-1 kaybetti.Tavşanlı Gençlikspor üç puanı hükmen cebe atan takımdı.Özel İdare Köy Hizmetlerispor Uluoymak 1 eYLÜLÜ 5-0 gibi farklı sonuçla geçerken,Seramikspor deplasmanda kolay görünen maçta 1867 Simavsporu 3-2 mağlup etti.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.