Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR LİGDE HAFTANIN MAÇLARI

Süper amatör ligde 15. hafta maçları 21 Ocak Pazar günü oynanacak.İlk haftayı bay geçen Tavşanlı Gençlikspor,karakovada Kümaşsporu konuk edecek.Akıncılarspor deplasmanda Özel İdare Köy Hizmetleri ile karşılaşacak.Lider Çamlıcaspor Savcılarspora deplasmana gidiyor.Demirciköyspor,Emet Borspor ligden çekildiği için üç puanı peşin peşin aldı bile.Ligin iddialı takımı Seramikspor haftayı BAY geçecek.

21.01.2018 PAZAR

ÖZEL İD.KÖY HZM.  AKINCILARSPOR 13.15 M.ASIM ALKIŞ

HACIKEBİRSPOR  1867 SİMAVSPOR  13.30 30 AĞUSTOS

YEŞİLAY   TERMİKSPOR  15.30 YEŞİLAY SAHASI

TAVŞANLI GENÇLİK  KÜMAŞSPOR  15.30  KARAKOVA YENİ SENTETİK

SAVCILARSPOR  ÇAMLICASPOR  15.30  SİMAV SAHASI

BAY:SERAMİKSPOR

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.