Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR LİGDE GEÇTİĞİMİZ HAFTA

İlimiz süper amatör liginde 8. hafta maçları,Hacıkebirspor-Yeşilayspor maçı haricinde tamamlandı.Edindiğimiz bilgiler,her iki taraf futbolcuları arasında yaşanan gerginlik nedeniyle maçın yarıda kaldığı yönünde.

Haftanın en önemli maçı 1867 Simavspor ile Çamlıcaspor arasındaydı.Her iki takım na mağluptu bu maça kadar.Çamlıcaspor deplasmanda oynadığı maçı 3-2 kazandı.Hem yenilgisizliğini sürdürdü hem de liderlik koltuğuna oturdu.Ligin bir diğer yenilgisiz takımı Seramikspor,T.Gençliksporu 4-3 yenerek,bir haftalık aradan sonra,gene ikinci sıraya yerleşti.Lider Çamlıcasporla aynı puana sahipler,her iki takımın 19 puanı var.

 

20 kasım simav20 kasım akıncılar horsa

Bize göre haftanın sürprizi Tavşanlı’da yaşandı.Akıncılarspor,favori olduğu maçta Termiksporla 2-2 berabere kaldı.Haftanın bir diğer gollü maçı Demirciköyspor ile Kümaşspor arasındaydı.Bu maçı da Demirciköyspor 4-3 kazandı.İlginç olan oynadığı altı maçta üç gol atabilen Kümaşsporun,bir maçta üç gol atmasına rağmen sahadan yenik ayrılmasıydı.

 

20 kasım çamlıca 11

Termikspor ve Emet Borspor hala galibiyetle tanışamayan iki takım olma özelliğini koruyor.Emet Borspor attığı iki gol ile en az gol atan ve yediği otuzdört golle en çok gol yiyen takım durumunda.

Haftanın Maç Sonuçları

HACIKEBİRSPOR      YEŞİLAYSPOR     (YARIDA KALDI)

AKINCILARSPOR      TERMİKSPOR      2 – 2

SERAMİKSPOR          T.GENÇLİK           4 – 3

EMET BORSPOR       SAVCILARSPOR   0 – 4

1867 SİMAVSPOR     ÇAMLICASPOR     2 – 3

DEMİRCİKÖYSPOR KÜMAŞSPOR         4 – 3

 

20 kasım akıncılar hoca

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.