Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR LİGDE 29. HAFTA MAÇLARI

Süper amatör ligimizde 29. hafta maçları önümüzdeki Pazar günü oynanacak.Biliyorsunuz şampiyon haftalar önce belli oldu Moymulspor.Küme düşmesi kesinleşen takımlardan üçü net olarak belli.Demirciköyspor,Gürağaçspor ve Küt.Genç Sheçek.Dördüncü takım büyük olasılıkla Kümaşspor olacak gibi.Yeşilayspor ile arasında beş puanlık fark var aleyhine.

31 mart sinan

Akıncılarspor,1867 Simavspor ve Dumlupınar Üniversitesi arasındaki ikincilik mücadelesi devam ediyor.Karakovada oynanacak Akıncılarspor D.Üniversite maçı ile Simav’da oynanacak 1867 Simavspor Moymulspor maçı ikinciliğin belirlenmesi adına haftanın en önemli maçları.

25 mart süper  amatör puan cetveli

07.04.2019 PAZAR

SERAMİKSPOR            T.GENÇLİKSPOR         15.00 30 AĞUSTOS

KÜMAŞSPOR                Ö.İD.KÖY HZMT.         17.00 30 AĞUSTOS

AKINCILARSPOR        D.ÜNİVERSİTE            15.00 KARAKOVA

U.OYMAK 1 EYLÜL    TERMİKSPOR               15.00 GEDİZ

1867 SİMAVSPOR       MOYMULSPOR            15.00 AKBALDIR

29 martt türker yasin aydoğdu

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.