Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR LİGDE 27. HAFTA MAÇLARI

Süper amatör ligimizde 27. hafta maçları Pazar günü oynanacak.İkinci durumda olan Akıncılarspor,Gürağaçspor karşısında üç puanı hükmen kazanarak alacak ve hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Dumlupınar Üniversitesi Gediz’e Uluoymak 1 Eylül deplasmanına gidecek.İkincilik iddiasını devam ettirebilmek için kazanmak zorunda.Ancak Uluoymak hem rahat hem ligin diri takımlarından hem de beraberlik sevmeyen takım.Sonuç için bir şey söylemek zor.

15 MART TOPÇU

Haftanın bize göre en zor maçı,Kütahya Genç Sheçek ile 1867 Simavspor arasında oynanacak.Sheçek ligde kalma derdinde,1867 Simav ikincilik kovalıyor.Seramiksporun da ikinci olma olasılığı az da olsa var.Demirbileksporu konuk edecekler,Demirbilek rahat bu rahatlıkla maçı kazanma şansları var.

Ligde tutunma adına bir diğer maç Özel İdare Köy Hizmetleri ile,Yeşilayspor arasında.Özel İdare kazanıp iyice rahatlamak istiyor.Yeşilaysporun amacı Sheçeke yakaladığı puan üstünlüğünü devam ettirebilmek.

11 MART ÇAMLI

17.03.2019 PAZAR

SERAMİKSPOR               DEMİRBİLEKSPOR 14.00 M.ASIM ALKIŞ

Ö.İD.KÖY HZMT.           YEŞİLAYSPOR           16.00 M.ASIM ALKIŞ

KÜT.GENÇ.SHEÇEK     1867 SİMAVSPOR     14.00 30 AĞUSTOS

HACIKEBİRSPOR         TERMİKSPOR            16.00 30 AĞUSTOS

MOYMULSPOR             T.GENÇLİKSPOR      16.00  KARAKOVA

ULUOYMAK 1 EYLÜL  D.ÜNİVERSİTE         15.00 GEDİZ

15 MART GÖÇMEN

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.