Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR LİG SONA ERDİ

İlimiz süper amatör ligi geçtiğimiz hafta yapılan maçlarla,2018-2019 sezonunu noktaladı.Bilindiği gibi Moymulspor ligin bitimine beş hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.Moymulspor oynadığı 30 maçın 24 ünü kazanmış ve beş kez berabere kalarak bir yenilgi almış.86 golle en çok gol atan ve 12 golle en az gol yiyen takım olan Moymulspor toplamda 77 puana ulaşmış.

15 nisan gençlik akın

Son hafta önemli olan iki maç Tavşanlı’da oynandı.Akıncılarspor,T.Gençliksporu 2-1 mağlup ederel ligi ikinci bitirdi.Akıncılarspor 30 maçın 19 unu kazanmış ve 5 beraberlik ve 6 yenilgi almış.Attığı 65 gole karşılık yediği gol sayısı 33.Toplam olarak 62 puana ulaşan Akıncılarspor BAL da oynayabilmek adına Kütahyaspor İle play-out maçı oynamaya da hak kazandı.

13 nisan termik

Kümaşspor karakovada Demirbileksporunkonuğu oldu.Ligde kalabilmesi için hem maçı kazanması gerekiyordu hem de Yeşilaysporun Moymulspora kaybetmesi gerekiyordu.İkisi de gerçekleşmedi hem Kümaşspor hem Yeşilayspor maçlarını beraberlikle tamamladılar.

Böyle olunca Kümaşspor süper amatör lige veda eden dördüncü takım oldu.Demirciköyspor ile Gürağaçspor daha önce ligden çekildikleri için ve Kütahya Genç SHEÇEK süper amatör lige veda eden diğer üç takım oldular.

31  mart sinan

Süper amatör ligin en dikkati çeken takımlarından biri de Özel İdare Köy Hizmetlerispor oldu.Ligin ilk yarısını on iki puanla 15. sırada tamamlayan Özel İdare,Ahmet Bayer’in teknik adamlığa gelmesinden sonra iyi bir çıkış yakaladı ve 40 puana ulaşarak ligi sekizinci sırada tamamlamayı başardı.

15 nisan clltn yaman akın bşkn

T.GENÇLİKSPOR               AKINCILARSPOR  1 – 2

D.ÜNİVERSİTE                 GÜRAĞAÇSPOR      3 – 0 (HÜKMEN)

Ö.İ.KÖY HZMT.                 KÜT.G.SHEÇEK      3-  0

TERMİKSPOR                   SERAMİKSPOR       2 – 1

DEMİRBİLEKSPOR        KÜMAŞSPOR            1 – 1

DEMİRCİKÖYSPOR       HACIKEBİRSPOR    0 – 3 (HÜKMEN)

YEŞİLAYSPOR                 MOYMULSPOR        1 – 1

U.OYMAK 1 EYLÜL        1867 SİMAVSPOR    1 – 7

15 nisan demirbilek 5

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.