Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR LİG MAÇLARI

Süper amatör ligde dokuzuncu hafta maçları oynanacak.Üçüncü sırada yer alan takımlarımızdan Akıncılarspor,Pazar günü deplasmanda oynayacak olan tek takımımız.Moymulspor ile Gürağaçspor karşılaşacak.Lider T.Gençlikspor,Özel İdare Köy hizmetlerini konuk ediyor.Bir diğer takımımız,Demirbileksporun konuğu da Hacıkebirspor olacak.Bu üç maç Cumartesi günü,karakova sahasında oynanacak.

Genelde yapmadığımız bir şeyi yapıp,maç sonuçlarının ne olabileceği yönündeki düşüncelerimizi,takipçilerimizle paylaşalım.

6 kasım gençlik hidayet

Lider T. Gençliksporun,Özel İdare Köy Hizmetlerisporla oynayacağı maç,en kolay olarak görünüyor.T.Gençlikspor,bu maçı rahat kazanır.Moymulspor-Gürağaçspor maçının favorisi Moymulspor.Son iki haftada beş puan kaybeden Moymulsporun,yeni bir galibiyet serisi yakalamaya başlayacağını düşünüyoruz.Demirbilekspor-Hacıkebirspor maçı,ortada bir maç gibi görünüyor.Demirbilekspor kazanmaya yakın olsa da,geçen hafta aldıkları beraberlik,acaba dedirtiyor.Akıncılarspor,Gediz deplasmanından üç puanla dönmeye yakın.Rakipleri Uluoymak 1 Eylülspor,Seramiksporla birlikte,ligin berabere kalmayan iki takımından biri.

6 kasım bekir ikbal

Yeşilayspor-1867 Simavspor maçını Yeşilaysporun kazanacağını düşünüyoruz.Ligde tutunabilmeleri adına,galip gelebileceklerdir.Seramikspor,Kümaşspor karşısında,sürprize izin vermez,ligin kolay maçlarından biri de bu maç diye düşünüyoruz.Kütahya Genç SHÇEK ile Dumlupınar Üniversitesi maçının favorisi,Üniversite gibi görünüyor.Ancak gene ligde kalabilmek adına,Sheçek takımının bu maçtan en kötü olasılıkla berabere ayrılacağını düşünüyoruz.

6 kasım simavspor

10.11.2018  CUMARTESİ

MOYMULSPOR        GÜRAĞAÇSPOR     11.00  KARAKOVA

DEMİRBİLEKSPOR HACIKEBİRSPOR  13.00 KARAKOVA

T.GENÇLİKSPOR     ÖZEL İD.KÖY HZ.  15.00  KARAKOVA

6 kasım ercan kuru

11.11.2018  PAZAR

SERAMİKSPOR        KÜMAŞSPOR          15.00  M.ASIM ALKIŞ

KÜT.GENÇ SHÇEK  D.ÜNİVERSİTE      15.00  30 AĞUSTOS

YEŞİLAYSPOR         1867 SİMAVSPOR   15.00  YEŞİLAY SAHASI

ULUOYMAK 1 EYLÜL  AKINCILARSPOR 14.00 GEDİZ SAHASI

6 kasım moymul ilker emre

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.