Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR LİG MAÇ SONUÇLARI

Süper amatör ligde Tavşanlı’mızın iki takımından biri Akıncılarspor karakova yeni sentetikde Kümaşsporu 2-0 mağlup etti.Bir diğer takımımız Gençlikspor,lig lideri 1867 Simavspora 3-1 yenildi.Ligin en golcü iki takımından Çamlıcaspor,bu haftada beş gollü galibiyet aldı.Termiksporu 5-1 mağlup ettiler,toplamda beş maçta 18 gole ulaştılar.Bir diğer golcü takım,Seramikspor,Yeşilaysporu 2-1 mağlup etti.Onların da  maçta 16 golü var.Bir başka beş gollü galibiyet de Özel İdare Köy Hizmetlerispordan geldi.Emet Borsporu 5-0 yenme başarısını gösterdiler.Bu aynı zamanda ilk kez kazandıkları maç.

 

6 kasım kümaş

Termikspor ve Emet Borspor henüz galibiyet alamayan iki takım.Son iki sırayı paylaşan Kümaşspor ile Emet Borspor ikişer golle en az gol atan takımlar.Emet Borspor yediği 24 golle en çok gol yiyen takım durumunda.

 

6 kasım gençlik3 kasım atatürk

MAÇ SONUÇLARI

EMET BORSPOR            Ö.İ.KÖY HİZMETLERİ     0  –  5

TERMİKSPOR                 ÇAMLICASPOR                  1  –   5

DEMİRCİKÖYSPOR      SAVCILARSPOR                 2  –  0

SERAMİKSPOR              YEŞİLAYSPOR                    2  –  1

AKINCILARSPOR          KÜMAŞSPOR                      2  –  0

1867 SİMAVSPOR     T.GENÇLİKSPOR               3  –  1

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.