Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR LİG 26. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Süper amatör ligimizde 26. hafta maçları da tamamlandı.Başlarken Kütahya ASKF ye teşekkürlerimizi iletelim.Maç sonuçlarını kısa süre içerisinde sitelerinde yayınladılar.Biz bunu önemsiyoruz,izlemediğimiz maçları,özellikle ASKF sitesinden almayı tercih ediyoruz.Arada istisnalar oluyor ama,genel olarak tercihimiz bu yönde.

15 ocak ben ahmet başkan

Ligde ikinci sırada olan Akıncılarspor,zaten favori olduğu maçta deplasmanda Kümaşsporu 3-0 yenerek,üçüncü Dumlupınar Üniversitesi ile puan farkını üçe çıkardı.1867 Simavspor,Özel İdare Köy Hizmetlerisporu yenerek üçüncü ile puan eşitliğini yakaladı ama averajla gene dördüncü sırada kaldı.T.Gençlikspor evinde Hacıkebirsporu zor da olsa 3-2 mağlup etti.Demirbilekspor ise evinde Uluoymak 1 Eylülspora 2-1 mağlup oldu.

Termikspor evinde,Küt.Genç Sheçeki mağlup ederek şimdilik rahat bir nefes aldı.Yeşilayspor ise,Demirciköy maçından hükmen aldığı galibiyetle üç puanın sahibi oldu ve sıralamada,Sheçek ile yer değiştirerek bir üst sıraya çıktı.

15 ocak şahin elmülk

Ligdeki ikincilik mücadelesini çok büyük olasılıkla,29. haftada oynanacak olan Akıncılarspor-Dumlupınar Üniversitesispor maçı çözecek diyerek noktalayalım.

14 mart demir gol atan

DEMİRBİLEKSPOR            ULUOYMAK 1 EYLÜLSPOR  1 – 2

GÜRAĞAÇSPOR                  SERAMİKSPOR          0 -3 (HÜKMEN)

YEŞİLAYSPOR                    DEMİRCİKÖYSPOR   3 – O (HÜKMEN)

MOYMULSPOR                  D.ÜNİVERSİTE           1 – 1

KÜMAŞSPOR                     AKINCILARSPOR        0 – 3

1867 SİMAVSPOR             Ö.İD.KÖY HZMT.        4 – 0

TERMİKSPOR                   KÜT.GENÇ SHÇEK      3 – 2

T.GENÇLİKSPOR             HACIKEBİRSPOR        3 – 2

14 mart ünal kör

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.