Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR İLK YARIDA 14.HAFTA MAÇLARI

Süper amatör ligimizde 14. hafta maçları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.Ligin zirvesinin iki önemli maçı karakaovada oynanacak.Lider Moymulspor,1867 Simavsporu konuk ediyor.Moymulspor,kazanması halinde,şampiyonluk için,büyük avantaj yakalamış olacak.Diğer önemli maç,T.Gençlikspor ile Seramikspor arasında oynanıyor.Bu maçtan çıkacak her sonuç,Moymulspora da yarayacak gibi görünmekte.Tavşanlı’nın her iki takımın da maçların favorisi olduğunu düşünüyoruz.

3 aralık termik

Pazar günü,diğer iki takımımız,Demirbilekspor ile Gürağaçspor karşı karşıya geliyor.Üç puana daha çok ihtiyaç duyan takım,Gürağaçspor.Bizce de maçı Gürağaçspor kazanır ya da beraberlikle sonuçlanır bu maç diye düşünüyoruz.Akıncılarspor,deplasmanda,Dumlupınar Üniversitesi ile oynayacak.Akıncılarspor,beraberlik sevmeyen takımlarımızdan.Ama Dumlupınar Üniversitesi bu maçı kazanmaya yakın görünüyor.

17 kasım gürağaç

Alt sıraların,önemli maçı,Kümaşspor ile Özel İdare Köy Hizmetlerispor arasında.Kümaşspor 12 puanla 12 sırada,Özel İdare,11 puanla 14 sırada yer alıyor.Her üç sonuca da açık bir maç,kazanan rahat nefes almış olacak.Termikspor ile Uluoymak 1 Eylülspor maçı da beraberlikten uzak bir maç görünümünde.Uluoymak,bir beraberlikle ligin en az berabere kalan takımı.Deplasmandan üç puanla dönmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Yeşilayspor sahasında oynayacağı,Hacıkebirspor maçını kazanarak,rahatlamak isteyecek bir başka takım.Ancak Hacıkebirsporun bu maçı kaybetmeyeceğini düşünüyoruz.Alt sıraların en rahat takımı Küt.Genç Shçek,maçları Demirciköyspor ile ve üç puanı oynamadan alacaklar.

08.12.2018 CUMARTESİ

TERMİKSPOR       ULUOYMAK 1 EYLÜLSPOR  15.00 30 AĞUSTOS

MOYMULSPOR    1867 SİMAVSPOR                     13.00 KARAKOVA

T.GENÇLİKSPOR SERAMİKSPOR                         15.00 KARAKOVA

09.12.2018 PAZAR

ÖZEL.İD.KÖY HZM   KÜMAŞSPOR                   15.00 M.ASIM ALKIŞ

YEŞİLAYSPOR            HACIKEBİRSPOR           14.00 YEŞİLAY

D.ÜNİVERSİTE         AKINCILARSPOR            14.00 GERMİYAN

DEMİRBİLEKSPOR GÜRAĞAÇSPOR               15.00 KARAKOVA

17 kasım demirbilekmoymul

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.