Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR 27.HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Süper amatör ligde 27. hafta maçları da tamamlandı ve bitime üç hafta kaldı.Akıncılarspor ikincilik için en avantajlı takım durumunda.Şu anda ikinci durumdalar ve 57 puana sahipler.Üçüncü 1867 Simavspor ve dördüncü Dumlupınar Üniversitesinin 54 puanı var.53 puanlı Seramikspor beşinci sırada.

15 MART TOPÇU

Ligde kalma mücadelesi devam ediyor.Daha önceki haftalarda,ligden çekilen,Demirciköyspor ve Gürağaçsporun küme düşmesi kesinleşmişti.Matematik olarak kesinleşmese de,Kümaşspor küme düşen üçüncü takım olacak.Ligde kalma adına asıl mücadele,Yeşilayspor ile Kütahya Genç Sheçek arasında devam ediyor.Yeşilayspor 28 puanla onikinci sırada.Küt Genç Sheçek,25 puanla on üçüncü sırada yer alıyor.

4 mart özel idare

ÖZEL İDARE KÖY HZM.        YEŞİLAYSPOR     1 – 1

AKINCILARSPOR                   GÜRAĞAÇSPOR   3 – 0 (HÜKMEN)

SERAMİKSPOR                       DEMİRBİLEK       2 – 0

KÜT.GENÇ SHEÇEK             1867 SİMAV           3 – 6

DEMİRCİKÖYSPOR              KÜMAŞSPOR        0 – 3 (HÜKMEN)

ULUOYMAK 1 EYLÜL         D.ÜNİVERSİTE      1 – 2

MOYMULSPOR                     T.GENÇLİK             3 – 1

HACIKEBİRSPOR                TERMİKSPOR        0 – 2

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.