Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SULTANGAZİ İSTEDİĞİNİ ALDI 1-2

TAVŞANLI LİNYİTSPOR:Cihat Akcan-Emre Çölgeçen-Oğuzhan Türkoğlu-Cihat Öztürk-Gökhan Demircan-Sinan Bozkır-Uygar Üstün-Mehmet Meşe-Xavier Aka-Bülent İnönü-İbrahim Zeytin YEDEK OYUNCULAR:Emrah Öztaş-Melih Çırak-Muhsin Özçiğdem-Ekrem Melih Özer-Muhammet Ali Aydemir-Dursun Sorgun-Cengizhan Gündüz

Teknik sorumlu : ERHAN SARIGÖL

21 NİSAN LİNYİT TAKIM 11

SULTANGAZİSPOR:Ahmet Burgaz-Barış Altıntaş-Ercan Sölüncü-Abdülsamet Yıldırım-Kemal Emre Bozoğlu-Doğan Yeni-Emre Yılmaz- Kasım Ulus-Samet Yıldırım-Eraycan Akkaya-İbrahim Traore YEDEK OYUNCULAR:Doğan Koyuncu-Hasan Ali Durtuluk-Ramazan Ayaz-Okan Esen-Romil Hasanov-Kaan Özkan

Teknik sorumlu :SERDAR AYAZ

Hakem: Fatih KABAKKAYA 1.Yrdm.Hakem:Gülşah Nur ŞEN 2.Yrd. Hakem:Ferhat ÜNLÜ 4.Hakem:Kurtuluş GÜNÇE

21 NİSAN HAKEMLER KAPTANLAR

Tavşanlı Linyitsporun 2018-2019 sezonundaki son maçında ada stadında konuğu Sultangazispordu.T.Linyitsporun alacağı hiç bir sonuç bu sezon için lig sıralamasında yerini değiştirmeyecek ya da play-out oynamak gibi bir durumla karşılaşmayacaktı.

Ancak rakip Sultangazisporun play-out oynamamak için bu maçtan mutlaka üç puanla ayrılması gerekiyordu.90 dakika sona erdiğinde bunu başararak maçı 2-1 kazandılar.Maçın ilk yarısını 1-0 yenik kapattıkları için zoru başardılarda denilebilir.

Sultangazispor ilk yarıda erken gol yedi ve ilk değişikliğini erken yaptı.Doğan Yeni’in yerine bir dönem takımımızda da forma giymiş Hasan Ali Durtuluk oyuna girdi.İkinci yarıda ise Eraycan Akkaya yerine Romil Hasanov ve Olcan Esen oyuna dahil olan isimler oldular.

Tavşanlı Linyitsporda ise Cengizhan Gündüz ve Melih Çırak oyuna ikinci yarıda giren isimler oldular.

21 NİSAN AKA MASÖR

Maçın ilk yarısında oyunda etkin olan ve gol pozisyonları bulan taraf Tavşanlı Linyitspordu.Ama sadece 13. dakikada Xavier Aka ile bir gol bulabildiler.Hakemin yönetimi ilk yarı için iyidi denilebilir.İkinci yarı ise ilk yarıdaki hakem gitmiş başka biri gelmiş gibiydi.Aleyhimize verdiği penaltıda bizce yanlıştı.Verdiği bütün kararlarda da isabetsizdi denilebilir.

21 NİSAN İKİ CİHAT

Dakika 13:Gökhan Demirci ile başlayan atak Aka ile gol oldu 1-0.

Dakika 16:Sultangazisporun K.Emre Bozoğlu ile kullandığı serbest atış üstten aut.

Dakika 20:İbrahim Zeytin şut üstten aut.

Dakika 30:Gökhan Demirci pas,Zeytin şut ve aut.

Dakika 34:Uygar üstün güzel şut,yan direkten döndü.

Dakika 40:Kasım Ulus’un şutunu,kaleci Cihat kornere attı.

Dakika 48:İbrahim Zeytin soldan iyi şut,kaleci kornere attı.

Dakika 52:Eraycan Akkaya şut üstten aut.

Dakika 64:Aka’dan Zeytin’e onun şutunu kaleci Ahmet kornere attı.

21 NİSAN SULTAN KAPTAN

Dakika 68:Kemal Emre Bozoğlu penaltıdan beraberliği sağladı 1-1

Dakika 84:Romil Hasaov maç sonucunu belirledi.1-2 Sultangazispor galip.

21 NİSAN MUSTAFA SARIGÖL21 nisan mustafa stat ada

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.