Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜLEYMAN SARIÖZ AMATÖR FUTBOLUMUZUN EMEKTARLARINDAN

ALİ MERMER:Süleyman seni uzun zamandır tanıyorum da,baktım sohbetlerimizi hiç yazıya dökmemişiz.Anlatsan kendini,futbola nasıl başladın,hangi takımlarda oynadın?

SÜLEYMAN SARIÖZ:Ali abi öncelikle görüşme talebin için teşekkür ederim.Futbola 1993 senesinde Moymulspor alt yapısında başladım.9 yıl Moymulsporun,minikler,yıldız,U19 ve A takımında futbol oynadım.Dağçeşmesporda 3,5 sene oynadıktan sonra,5 yıl da,Gürağaçspor,Ömerbeyspor ve gene Dağçeşmespordayım.

ALİ MERMER:Peki,senin lakabın da var,hoca diyorlar sana.Nereden geliyor bu lakap?

SÜLEYMAN SARIÖZ:Yanıtım,kısa ve net,öğretmen olduğum için.

24 mart dağçeşme sarıöz

ALİ MERMER:Son maçınıza geçelim,3 Eylülsporu farklı yendiniz.Hem de ikinci yarının tamamında bir kişi eksiktiniz.Nasıl oldu maç?

SÜLEYMAN SARIÖZ:Abi 3 Eylül maçı,dediğin gibi  zor oldu.İbrahim kardeşim,maalesef ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Ama biz,onun yerine de koşup,mücadele ettik ve galibiyeti ona hediye ettik.

ALİ MERMER:Peki dışarıda tanıdığım kadarı ile çok sakin birisin.Saha içerisinde zaman,zaman agresif görüntü veriyorsun gibi,sen ne dersin?

SÜLEYMAN SARIÖZ:Abi ben sahada küfüre tahammül edemiyorum.Futbolcu arkadaşlarımın bazıları,benim huyumu bildikleri için üzerime oynuyorlar.

27 şubat saröz 11

 

ALİ MERMER:Dağçeşmespor şu anda 12 puanla liderin iki puan gerisinde.Hedef nedir sezon sonu için?

SÜLEYMAN SARIÖZ:Bizim üç,Çobanköysporun ise iki maçı kaldı.Rakibimizi yenersek,büyük ihtimalle şampiyon oluruz.

ALİ MERMER:Bu aralar,sporda şiddeti,küfürü,konuştuğum herkese soruyorum.Senin düşüncelerin ne,saha içi ve saha dışı yakışıksız görüntüler ve çirkin tezahürat için?

SÜLEYMAN SARIÖZ:Abi dediğim gibi,amatörde oynuyoruz.Küfür,şiddet ne kazandırır bize?Ben derim ki birbirimizi kırmadan üzmeden,güzel maçlar oynayalım.Bu gün rakip oluruz,yarın  aynı takımda birlikte oynarız.

ALİ MERMER:Hoca teşekkürler,benden bu kadar deyip,devam mı futbola diye noktalayayım.Tabi senin ilave etmek istediklerini dinlerim.

SÜLEYMAN SARIÖZ:Ayaklarımın ve vücudumun kaldırdığı kadar devam etmek istiyorum.Sağol abi,görüşmek üzere.

27 mart sarıöz 13

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.