Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ŞU MEZBELELİK KONUSU

Şimdi dostlar,şu bizim karakovaya benim mezbelelik dediğimi,sporun içinde olan ,büyük bir kesim biliyor.Mezbelelik demekte de haklıyız diye düşünüyoruz.Dahası,bire bir konuştuğumuzda,bize çok büyük çoğunluk hak veriyor.

Geçtiğimiz Salı günü Dağçeşme spor kulübümüzde,2.amatör fikstürü için yapılan toplantı da,Kütahya ASKF başkanı,sayın Murat Cengiz’de konu hakkında açıklamalarda bulunmuş.İsteyip katılamadığımız bu toplantıda,sayın Cengiz’in konuşmasını,gazeteci arkadaşımız,Tuna İşleyen videoya,çekip yayınlamış.

Tabi karakova bizim,ciddi bir şekilde ilgi alanımıza girdiği için,videoyu tam dört kez izledik.Düşüncemizi paylaşımın altına yazdık,ama bir kerede burdan yazalım.Sayın Murat Cengiz’in açıklamaları bize tatmin edici gelmedi.Genelde bilinenleri tekrar etti.Verdiği bilgilerde de kesin bir şeyler yok bize göre.

 

3 ekim köktaş

İlginç gelen başka konu,yazdıklarımızın altına yetkililerden,konuya tam hakim kişilerden,tepki gelmemesi.Sadece Kütahya ASKF başkan yardımcısı,sayın Celalettin Altay,tamam konuşalım,bilgilendiririm dedi.Sonrasında konuştuk kendisiyle,Pazar günü,ilimizden de yetkililerimiz gelir,hep birlikte konuşuruz dedi,ona da tamam dedik.Ha şu var,şimdi yukarda Allah var,Celalettin başkanda,gücünün yettiğince,konuyla ilgileniyor.Fırsat buldukça o da,gündeme taşıyor.

 

12 kasım bekir6 kasım arslandaş

Şimdi biz Pazar gününü bekliyoruz,bakalım ASKF yetkilileri,bizi ve spor kamu oyunu yeterince açıklıkta bilgilendirebilecek mi?Mesela benim merak ettiğim,belediyemiz,bu bölgeyi ne zaman ihaleye çıkaracak.İhaleyi,işi kısa sürede bitirebilecek firma mı alacak?İlk kazma ne zaman vurulacak,vs vs.

Ha şu var biz bunları yazarken tek amacımız var.Memleketimiz sporu iyi ve güzel tesisler kazansın.Mezbeleliğe maç izlemeye gittik mi,adam gibi tesislerde olalım,Tavşanlı’lı futbolseverlerde,insana yakışır yerde maç izlesin.Sahalarda,ter döken futbolcular,teknik adamlar,saha ve stad görevlileri,işlerini güzel yerlerde yapsınlar,budur derdimiz.

Kendim için bir şey istiyorsam namerdim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.