Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

SPOR CENTER AÇILIŞINDAN AKLIMIZDA KALANLAR

Cuma günü ilçemiz bir spor malzemeleri mağazasına kavuştu.SPOR CENTER,spor malzemeleri satış mağazası.Yeni Mahalle,Vural sokak,no 6/A adresinde,şor şor otoparkın karşısında,MNG kargonun hemen yanında hizmete girdi.

Sahipleri Yılmaz Yaman ve Onur Torlak.Yılmaz Yaman,Kütahya amatör spor dünyasında herkesin tanıdığı bir isim.Kütahya ASKF de müdür ve şu anda Tavşanlı Gençliksporun teknik direktörlüğünü yapmakta.

Spor Centerin açılışını,belediye başkanımız,Mustafa Güler,başkan yardımcılarımız,Mehmet Atabay,Ali Özden ve AKP ilçe başkanı Nejat Tülek birlikte gerçekleştirdiler.Yılmaz Yaman beyin Kütahya ASKF müdürlüğünü yapması ve amatör sporun içinde olması,ilimizin amatör spor camiasını Tavşanlı’da buluşturdu diyebileriz.

Kütahya ASKF başkan vekili Ali Okçu,başkan yardımcıları,Kerim Şentürk,Celalettin Altay ve genel sekreter Ramazan Aslandaş,açılışta yer alan yetkililerden gözümüze çarpanlar.

1 eylül cengiz tuncay

T.Linyitsporun önceki teknik direktörlerinden Ahmet Erdinç,ayak üstü ilk sohbet ettiklerimizden.Sanki biraz geri plana atmış gibi Erdinç hocam.Gençlergücü teknik direktörü İbrahim Karakaya,Kuruçayspor teknik direktörü Hüseyin Şentürk kısa kısa sohbet ettiklerimiz.Akıncılarspor genel kaptanı Cengiz Bekteş,Erdem  Gençlik yöneticilerinden Bülent Geren ayak üstü lafladığımız arkadaşlarımız.Açılıştan yaklaşık bir saat önce,Yılmaz Yaman ve Bahtiyar Yatar ve Hüseyin Kaynak hoca ile de sohbet güzeldi.Bahtiyar hoca malum kaleci antrenörü,çalışmayacakmış bu yıl.

1 eylül açılış tamer

Tamer hocayı da epeydir görmüyordum.Lafladık epeyce,kış sezonu için yeni düşünceleri ve projeleri var anlayabildiğim.İstanbul’dan Atlasspor kulübü ile birlikte hareket edip,kış spor okulu gibi bir girişim içerisinde.Son anlarda T.Linyitspor yöneticilerinden İbrahim Karakaya ayak üstü selamlaştık.

1 eylül açılış kütahya bşkn

Amatör futbolcularında yoğun ilgisi vardı görebildiğimiz.Bu sezon Gençliksporda izleyeceğimiz,sahaların beyefendi futbolcularından Hüseyin Güleç.Bir başka beyefendi Alaattin Domaniç.Agah Çetinkaya ve Furkan Başköy,T.Linyitspor A takımdan ayrıldıklarını öğrendim.Açıkcası üzüldüm de ayrılmalarına.

Ve sevgili Tuncay Kara,gel abi seni kimle tanıştırayım dedi.Mehmet Özdoğan,Kütahya belediyesi eski başkan yardımcılarından.Mehmet bey,Kütahyasporun son yapılacak olağanüstü kongresinde başkan adayı olacakmış.Kendisi de adaylığını doğruladı ve sanırım karşısında başka bir aday olmayacak.Çok büyük olasılıkla Kütahyasporun başkanı olacak Mehmet Özdoğan.Tuncay Kara’da T.Linyitspordan oldukça umutlu bu sene.

1 eylül açılış mağaza

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.