Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SIKI TARAFTARLAR TURDAN ÜMİTLİ

Pazar günü önce karakovaya,şu isimsiz ve ruhsuz tesislere uğradık önce.İki hazırlık maçı vardı bildiğimiz.Tavşanlı Gençlikspor-Tunçbilek Belediyespor ve Beyköyspor-Çavdarhisarspor maçları.Her iki maçtan haber yapabilelim diye görüntüler aldık.Beyköysporlu Ahmet ve Canip Büber kardeşlerle ve Beyköysporlu Mücahit Özkan ile röportaja dönüştürebilecek sohbetlerimizi yaptık.Mücahit röportajını da yayınladık zaten.

Zaman ilerledi T.Linyitsporun antrenmanı var ada stadında.Sarıldık telefona oğlumuz Mustafa’yı aradık.Neden Mustafa derseniz,o da T.Linyitin peşindedir,büyük evlat Nihat eskisi gibi sporun peşinde değil.Mustafa antrenmana gidersin,nerelerdesin deyince çarşıdayım yanıtını aldık.İyi bende gideceğim gel beni al dedik,nerdesin baba deyince,karakovadayım yanıtını verdik.Ne işin var baba oralarda deyince,sana hesap mı verelim şimdi gel işte dedik.Geldi tabi soluğu ada stadında aldık.

Antrenman başlamış ve sıkı taraftarlar çok olmasa da Tribünlerde.Teknik direktör Erdoğan Sarıuşak,Murat Kışkan,Oktay Tosun ve kondüsyoner Volkan Aslan da çalışmalara nezaret ediyorlar.Futbolcular oldukça neşeli ve keyifli görünüyor.Ziraat Türkiye kupasında tur atlamanın morali var tabi.Geçen maç tur getiren golü atan Cihan Çimen düz koşuyla yetinen tek futbolcu oldu.

Kulüp başkanı Akın Şirin,genel kaptan Hüseyin Yeğen,yöneticiler Ayhan Yıldırım ve İlkay Güre antrenmanı izleyen isimler.Antrenman sonu kısa da olsa sohbet imkanı da oldu tabi.Mustafa olunca fotoğraf derdinden yırtıyoruz biz.Site için bazı resimler alma derdindeyiz onu da halletti evlat.

Pazartesi günü de Feti abinin mekanda Halil Aydın ile ikisini koyu muhabbette görünce,mesele nedir deyip çöreklendik bizde.Feti abi biz ikimiz bir arada olunca Linyitten iyi mesele mi olur Ali aga dedi.Rahmetli Mehmet Bacaksız abimiz Ali efendi derdi,Feti abi de Ali aga diyor.Hoşumuza da gitmiyor değil,sıkı taraftarlarımız tarafından benimsenmek.

Halil Aydın da Feti abi de bu turu da geçelim başka bir şey istemeyiz diyorlar.Biz de katılıyoruz tabi kendilerine,Feti abi içimde bir his var geçeceğiz bu turu da diyor.Açıkcası bende bu turu geçeceğiz hissine kapılıyorum.Feti abinin elinde küçük bir kağıt parçası,maçın kadrosu yapılmış çoktan.Yaklaşık 15 isim var gibi geldi bana.Feti abi dedim bu kadro ilk on bir ise,sayı fazla,yok on sekişilik kadro ise o zamanda az bir terslik yok mu dedim tabi.

Hem Feti abi hem Halil,ya kim oynarsa oynasın,Ahmet ya da Mehmet,Ali ya da Veli bizim için fark etmez.Kazansınlar maçlarımızı hepsini var gücümüzle alkışlarız tabi diye devam ettiler.Espiriyi Feti abi patlattı,hele turu geçemesinler,başkanından masörüne,hepsinin kulaklarını keserim dedi.Gülüştük tabi,Hacı Akar duymasın ha dedim.

Akşam eve gideceğim aheste aheste,Bulgar pazarının Cumhuriyet meydanından girişinde bizim ATOM,Mehmet Yıldırım.Hani tatlı tezgahı dedim,az daha zaman var dedi.Ne olacak Soma maçı dedim?Kazanacağız tabi dedi,sonra da paraları cebe atacağız.T.Linyitsporun gelirinden bahsediyor,sanırsın paralar atomun cebine girecek.

Atom Mehmet de bizim gibi düşünüyor,bu turu da geçelim de sonrası olmazsa olmasın.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.