Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SERGEN SAFA TAŞÇI T.GENÇLİKSPOR KALECİSİ

Süper amatör ligimizde ilk dört haftayı galibiyetle kapayan takımlarımızdan,T.Gençliksporun kalecisi Sergen Safa Taşçı ilk dört haftayı değerlendirdi.T.Gençliksporun ilk dört haftada sadece bir gol yediğini de belirtelim.

4.Hafta’nın sonunda, iyiye gittiğimizi ve takım olarak hala ilk günkü hırsızımı,heyecanımızı koruduğumuza inanıyorum ki sonucunda seri şeklinde gelen galibiyetlerimizin sevincini yaşıyoruz. Oynadığımız maçlara gelirsek, ilk haftanın verdiği heyecan ve yeni takım oluşumuzundan ötürü kaçırdığımız net pozisyonların dışında attığımız bir golle 3 puanla tanıştık. 2 hafta rakibimiz karşısında geriye düşsekte saha içindeki abimizin kaptanımızın tecrübesiyle geriye düştüğümüz maçtan 3-1 lik bir skor ile ayrıldık.

3. Hafta ise takım olma yolunda büyük bir adım atarak tamamen oyuna konsantre olup galip gelen taraf olduk.

9 EKİM GENÇLİK

Çok şükür 4.haftanın sonunda da hem gol bulup hemde kalemizi gole kapattık ,tabi futbol bu 90 dakika bitmeden kim galip kim mağlup bilemeyiz. İnşAllah bundan sonraki maçlarda da galibiyetlerimiz devam eder.

Saha içinde ve kenardaki oyuncular , hocalarımız , yöneticilerimiz ve başkanımıza kadar bir bütün , bir takım olarak sağlam adımlarla hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz. Rabbimin herkesin gönlüne göre versin.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.