Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ŞENYILDIZ KAPTANLA FUTBOL-KORKMAZ GÖBEL GENÇLİKSPOR YOLUNDA

Şimdi öncelikle TFF nin 2-3 ligler ile Bal maçlarının oynanmama kararını verdiğini yazalım.Aslında konu tam anlamı ile yılan hikayesine döndü demek yanlış olmaz.Çünkü bir üst lige terfi edecek takımlar,düşecek takımlar,play-of maçlarının nasıl olacağı konusunda henüz bir karar alınamadı.Her neyse TFF nin açıklamasını biraz geç de olsa başka bir haber konusu yapıp duyurmuş oluruz.

Salı Yeşil Bursa çay evinde oturuyoruz,genellikle olduğu gibi.Orhan Şenyıldız geçiyor önümüzden,seslendik tabi.Yanında da amatör futbolcularımızdan Tunahan Öztürk’ün babası Seyfullah Öztürk.Amatör futbolumuz üzerine epeyce konuştuk.Aslında üçümüzün de özlemi futbolun başlama mevzusu.Bütün futbol severler gibi bizde sudan çıkmış balık gibiyiz dersek doğru olur gibi.

Orhan Şenyıldız son olarak iki sezondur Kuruçayspor formasını giyiyor ve takım kaptanı aynı zamanda.Tavşanlı futbolunun deneyimli isimlerinden.Bu sezon aslında iyi bir kadroya sahip olmalarına rağmen,beklediklerini alamadığını düşünüyor Şenyıldız.Yarıda kalan sezon için konuştuk tabi,en çok 3 eylülspor maçına hayıflanıyor.Belki yirmi pozisyona girip golü bulamadık,rakibin nasıl iki gol bulduğuna hala şaşıyorum diyor.

Kaptanın yaş yerine geliyor sayılır,devam mı daha dedik.Kararsız Şenyıldız,vallahi aslında niyetim yok pek diyor.Ama Emet Gençlerbirliğispordan da ciddi anlamda ve ısrarlı teklif aldığını da ekliyor.Peki farz etki bıraktın,teknik adamlık gibi bir düşüncen var mı diyede sormadan edemedik.Şimdilerde öyle bir niyeti yok kaptanın.

Başta da dedik ya amatör futbol ağırlıklı sohbet keyifli oldu bizim için.Hem Orhan Şenyıldız’la hem Seyfullah Öztürk’le.Akşamı ettik daha doğrusu bizim eve gitme vaktimiz gelince de,bize izin deyip ayrıldık.Çayların hesabını da kapta bıraktık diyeyim.

Son olarak evde saat kulağımıza gelen bir duyumu paylaşılım amatör futbol severlerle.Amatör futbolumuzun deneyimli ve kaliteli isimlerinden Hasan Korkmaz’ın,Göbel Gençliksporla büyük ölçüde anlaştıkları haberini aldık.Kulüpten henüz resmi bir açıklama yok ama sanırım önümüzdeki günlerde açıklaması yapılır.Hem Göbel Gençlikspora hem Hasan Korkmaz’a hayırlı olsun demek düşüyor bize de.Hasan Korkmaz son olarak Dereboyu Yağmurlusporda forma giyiyordu diyerek noktalayalım.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.