Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SEMİH CAN KÖSE MOYMULSPOR

ALİ MERMER:Can merhaba,önce futbolsuz günler nasıl geçiyor diyeyim?

SEMİH CAN KÖSE:Ali amca futbol bizim her şeyimiz olmuş gerçekten. Hayatımızın her yerinde futbol bulunuyor. Futbolsuz geçirdiğimiz şu zamanlarda insan gerçekten ne yapacağını bilmiyor. Nasıl vakit geçireceğimizi bilmiyoruz. Ama dünyanın ve ülkemizin geçirdiği bu salgından dolayı maalesef bu ara biraz bu sevdiğimiz hayatımız olan futbola biraz ara vermek durumdayız.

ALİ MERMER:Peki futbola 2011 de Evliya Çelebi Devlet Hastahanesinde başladın şimdi Moymulspordasın.Senden dinlesek başlangıçtan bu güne oynadığın takımları?

SEMİH CAN KÖSE:Evet Ali amca lisansım ilk olarak Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Sporda çıktı ama ondan önce Gaybiefendispor da yani mahallemin takımında turnuvalara katılmışlığım var çünkü o zamanlarda lisans çıkma yaşı 11 olduğu için ilk olarak lisansımı Hastanesporda çıkarıldı. Daha sonra orada uzun bir süre kaldıktan sonra ve Türkiyede alt yaş kategorilerinde bölgede başarı yaptıktan sonra Kütahyasporun 3.lige çıkmasıyla beraber akademi oynamak  üzere Kütahyaspora transfer oldum. Kütahyasporda 1 sene akademi u17 ligi oynadıktan sonra Kütahyasporun profesyonelden düşmesinden dolayı akademi ligi kapandı.

Bizide u17 olarak Özel İdareye geçirilme kararı alındı ve 1 sene Özel İdare de Süper Amatör oynadım.Ertesi yıl Selim Açıkbaş ve Samet çamlı abilerimin sayesinde kulübe önerildim ve kulüp başkanımız İbrahim Sarızeybekle anlaşarak transferim gerçekleşti. O günden bu yana Moymulspor için ter dökmekteyim.

ALİ MERMER:Kaç tane teknik adamla çalıştın bu güne kadar.Futbolunun şekillenmesinde en etkili olan teknik adamlar kim yada kimler?

SEMİH CAN KÖSE:Şu zamana kadar 13 tane hocayla çalıştım. Hepsinin ayrı ayrı emeği var üstümde gerçekten hepsinden bir şeyler öğrendim tekrar buradan teşekkür etmek isterim. Çalıştığım en iyi hocalar ise Ekrem Koç,Bilal Üsbaş,Ahmet Bayer ve son olarak İlker Özlüsoyludur.

ALİ MERMER:Peki Moymulspora gelip nasıl geçti sezon diyeyim.22 haftada durdu maçlar.sezon nasıl geçti senin için ve takım için?

SEMİH CAN KÖSE:Ali amca gerçekten sezon bizim için başarılı ve gayet iyi gidiyordu. Şampiyonluk şu aşamada olmazsa bile ikinciyiz ve ikinci olacağımıza takım olarak inanmış bulunmaktaydık ve havamızda gerçekten çok iyiydi.

ALİ MERMER:Futbola ara verildi antrenmanlar yok,sen bireysel olarak çalışıyor musun bu aralar?

SEMİH CAN KÖSE:Bireysel olarak çalışmak böyle bir durumda gerçekten çok zor oluyor ama antrenmansız kalmamak amacıyla evde yapabildiğim kadarıyla antrenman yapmaya çalışıyorum.

ALİ MERMER:Peki futbol dışında neler yaparsın,sinema tiyatro izler misin,kitap okur musun,şiir sever misin?

SEMİH CAN KÖSE: Futbol dışında film izlemeyi çok severim. Kitapla aram iyi değildir. Ama müzik konusunda gerçekten hem yetenekli görüyorum kendimi hemde dinlemeyi hele hele türkü dinlemeyi çok severim.

ALİ MERMER:)Neyse çok uzattım gibi teşekkür ederim eklemek istediğin varsa dinlerim.Başarılar sana futbol yaşamında.

SEMİH CAN KÖSE: Ali amca ben sana teşekkür ederim. Amatörde senin gibi gönül veren futbolu senin gibi sevenlerin sayısı gerçekten çok azaldı. Benimle de röportaj yaptığın için ayrı teşekkür ederim. İnşallah dünya ve ülkemiz olarak bir an önce bu salgını atlatıp o özlediğimiz futbola o özlediğimiz hayata geri döneriz.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.