Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SEMİH AYDOĞDU ÖMERBEYSPOR KALECİSİ

A.MERMER:Semih merhaba,bende neredeyse klasik hale gelen soru ile başlayayım.Kendini tanıtsan bize önce,futbola nerede nasıl başladın?

SEMİH AYDOĞDU:Ali abi röportaj için teşekkür ederim. Domaniç Çamlıca köyünde doğdum ilk okulu Moymul ilköğretim okulunda başladım 2005 —2006 yılında Moymulspor yaz okulunda basladım.. Sonra 2007 yılında filiz lisans çıkardılar 2013 kadar Moymulda oynadım. 3 sene oynamadım asker iş güç derken 2016 Çardaklısporda oynadım 1 sezon. Ondan sonra Genclergücü ile anlaştım 2 sezon oynadım sonra Ömerbeyspor anlaştım sezonu bitirdim. Bundan sonra hakkımızda hayırlısı artık.

12 aralık semih

A.MERMER:)Peki benim bildiğim geçtiğimiz sezonda Gençlergücündeydin ve pek oynamamıştın aklımda kaldığı kadar.Bu sezon Ömerbeysporda başladın ve ikinci maç olan Ayvalıspor maçında sakatlandın.Ne kadar uzak kaldın takımdan?

S.AYDOĞDU: Sahalardan bir ay uzak kaldım.Çok sürmedi diyebilirim yani.

12 aralık ben semih

A.MERMER:Ömerbeyspor grubu üçüncü sırada bitirdi.24 gol yemişsiniz.Kaç tanesini sen yedin bu gollerin?Toplamda yediğiniz gol ortalaması maç başına neredeyse 2,5 gol oluyor normal mi?

S.AYDOĞDU:Takımımızın yediği gollerin yedi tanesini ben yedim.Tabi 2,5 gol ortalaması pek normal sayılmaz.Hele üst sıraları hedefleyen takımların daha az gol yemesi gerekir gibi.

12 aralık semih çay

A.MERMER:Semih futbolcu olarak,takım arkadaşlarınla,hoca ile yöneticilerle nasıl bir diyalog içerisindedir.Mesela Semih Aydoğdu takım içinde herkesçe sevilen benimsenen biridir diyebilir miyiz?

S.AYDOĞDU:Kısaca cevap vereyim abi,diyebiliriz tabi.

A.MERMER:Peki Ömerbeyspor 3. olup play oflara katıldığına göre başarılı sayılır.Ancak kulüp yönetimi play of müsabakalarına katılmama kararı alı.Senin düşüncelerin nedir bu konuda?

S.AYDOĞDU:ligin başlaması ile biz ligde kalmayı hedefimizdi ama bu tam bir başarı ali amca.. play ofa  katılmamazın sebebi arkadaşların yarısı çalıştığından dolayı iş yerinden izin alamıyorlar hemde başkan ve yönetimin aldığı karara saygı duyarım..

12 aralık ömerbey semih ve ibram

A.MERMER:Son Çardaklıspor maçına takım kaptanı olarak çıktın,nedeni neydi bunun?

S.AYDOĞDU:Kaptanimiz Emrah abi son maç olduğu için kaptanlığı bana verdi .Kulüp başkanımız ve teknik direktörümüz de makul karşıladı. Hem benim için çok iyi oldu çünkü jübile yapan Çardaklıspor kaptanı İbrahim Ertan’ın son maçı için karşılıklı kaptan çıkmak onur verici benim için..

A.MERMER:Semih benden bu kadar,senin eklemek istediklerin varsa buyur,dinleyeyim ve teşekkürler bu güzel sohbet için.

S.AYDOĞDU:Bu sene Ömerbeyspor başkanı,yÖneticileri, hocama ve arkadaşlarıma bana güvendikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.. Bu sohbet için ben teşekkür ederim Ali amca.Ve son o9larak hem il play ofunda hem Tavşanlı play ofunda oynayacak bütün takımlarımıza başarılar dilerim

9 aralık ömerbey

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.