Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SARIGÖL YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN HAZIRIZ

Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü Erhan Sarıgöl,son Maltepespor karşılaşmasını değerlendirdi ve ada stadında oynayacağımız Gaziosmanpaşaspor maçı için düşüncelerini açıkladı.

Evet bilindiği gibi,son İstanbul deplasmanında Maltepespor karşısında 1-0 kaybettik.Gerçekten üzüldüm bu yenilgiye,rakip oyun olarak bizden üstün değildi.Abartmadan söylüyorum,neredeyse yarım pozisyonda gol buldular.Biz Tavşanlı Linyitspor olarak,elimize geçen fırsatları değerlendiremedik.

9 kasım linyit meşe

Biliyorsunuz,genel olarak hakemler için çok konuşmak prensibim değil.Ancak,maçta çok kötü,bir yönetim gösterdiklerini söylemekle yetineyim.Bunun yanında,orta sahamızda,Mehmet Meşe ve geri dörtlümüz de Murat Kurt’un sakatlanmaları iyi olmadı.Şu açıdan iyi olmadı,sakatlıklar nedeniyle zorunlu değişiklikler yapmak durumunda kaldık.Böyle olunca oyunun gidişatına göre yapmamız gereken hamleleri yapamadık.Tabi ki bunların mazaret olmadığını da biliyorum,o da ayrı bir konu.

9 kasım linyit murat kurt

Şimdi önümüzde evimizde oynayacağımız Gaziosmanpaşaspor maçı var.Amacımız bu maçı kazanarak yeni bir başlangıç yapmak ve yeni bir galibiyet serisi yakalamak.Rakibimizi izledik puan cetvelinden de görüneceği gibi az gol atıp az gol yiyen bir takım.Bu maçı gol yemeden kazanabileceğimizi düşünüyorum.

3 kasım atatürk

Her zaman olduğu gibi,taraftarımızı ve sporseverleri,ada stadına beklediğimizi söyleyeyim.Taraftarımızın desteği,bütün maçlarımızda,Tavşanlı Linyitspor için itici güç olmuştur.

9 kasım linyit cihat emre zeytin ilkay

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.