Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SARIGÖL İLK HAZIRLIK MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Biliyorsunuz Moymulspor olarak 7 Ağustosda çalışmalarımıza başlamıştık.İlk maçımızı İnegöl’de Bursa süper amatör lig takımlarından İsaöğrensporla yapık.İlk maçımız olması dolayısı ile nispeten kolay bir rakip seçtiğimizi söyleyebilirim.

 

21 ağustos moymul21 ağustos moymul

Maçta rakip açısından ve saha açısından sıkıntılar vardı.Dostluk maçı yaptık nihayetinde ve maçı rakibimizin hocası yönetti.Maçın ilk yarısını geçen yıl ki kadromuzla oynadım ve 0-0 sonuçlandı.İkinci yarıda yeni tranferlerimle oynadım tamamını görmek adına.Maç 3-1 bizim galibiyetimizle sona erdi.Ancak sonucun elbette benim için hiç bir önemi yok.

 

18 ağustos moymul sarıgöl

Takımımdan genel anlamda ve verim açısından memnunum.Tabiki açıkca wsöylmemde sıkıntı yok,hala 1-2 mevkide sıkıntılarımız mevcut.Lig başlayana kadar bu sıkıntıları elbette gidereceğiz.Şu an takımımızda olan 4 veya 5 futbolcu ilede yollarımızı ayırabiliriz.

Önümüzdeki günlerde Afyon’da iki hazırlık maçı planlarımız arasında var.Bunların öncesinde belki Kütahya süper amatör lig kiplerinden,Çamlıcaspor ile de bir maç oynayabiliriz.Tavşanlı futbolu adına iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum,inşallah yaptığımız iyi işlerin karşılığını alacağız.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.