Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SARIGÖL HOCA VE KAPTAN FATİH YILMAZLAR

Tavşanlı Linyitsporun karakovadaki son antrenmanından sonra,teknik direktörümüz Erhan Sarıgöl ve takım kaptanımız Fatih Yılmazlar’a düşüncelerini sorduk.İkilinin açıklamaları şöyle:

28 eylül sarıgöl

ERHAN SARIGÖL:Deplasmanda oynayacağımız Çayırovaspor maçının hazırlıklarını bugün itibariyle tamamladık.Hem benim hek teknik ekip arkadaşlarımın,hem futbolcularımın moralleri üst seviyede.İş kazası diyebileceğimiz,ilk maçın olumsuzluklarını üzerimizden attık.

Necati Önal’ın takımımızdan ayrılmasının bize olumsuz bir etkisi olmayacaktır diye düşünüyorum.İnşallah deplasmanda oynayacağımız maçtan iyi bir sonuçla ayrılacağız.Yeni bir takım olduğumuzu,taraftarımızın gözden kaçırmaması gerekir.Gönül verdikleri takıma biraz sabır biraz tolerans göstermeliler.

28 eylül zeytin

Son olarak biliyorsunuz,iki gündür antrenmanlarda yabancı futbolcu denedik.Ancak biz hem forvet oyuncusu Elhadji Salıou hem stoper Sidy Fall ile anlaşamadık.

28 eylül kaptan fatih

FATİH YILMAZLAR:Öncelikle geçen haftaya döneyim.Vefa maçında,bizlere yakışmayan kötü bir futbol sergiledik.Bahanelere sığınmadan net bir şekilde söyleyebilirim,taraftarlarımızı üzdük bunun farkındayız.

Deplasmanda oynayacağımız,Çayırovaspor maçına umutlu gidiyoruz.Kendi kimliğimize yakışır bir şekilde oynayarak,etkili bir mücadele ve iyi bir futbol oynayarak güzel bir sonuçla dönebilmek arzusundayız.

Büyük çoğunluğumuz,bildiğiniz gibi ilk kez T.Linyitspora geldi,kısa zamanda aramızda iyi bir arkadaşlık bağı oluştu.Her geçen maç sonrasında daha iyi olacağımızı düşünüyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.