Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SARIGÖL BEN İŞİME BAKARIM DİYOR

Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü sayın Erhan Sarıgöl’ü,Çarşamba antrenmanı öncesi ziyaret ettik.Önce farklı galibiyeti,sonra önümüzdeki ada stadında oynayacağımız iki maçı sorduk.Rakiplerimiz hakkında ne düşünüyor onu da sorduk.Bir de antrenman konusu var.Bizim aklımızda şöyle yer etmiş”takım Pazar maç yaptıysa,Pazartesi dinlenir ve Salı günü antrenmanlar başlar.”T.Linyitspor bu sezon,Pazartesi çalışıyor Salı izin yapıyor,neden böyle diye sorduk Sarıgöl hocaya.Her zaman olduğu gibi açık yüreklilikle konuşan sayın Sarıgöl’e teşekkürler.

17 ekim cihat ferdi

Bornova Yeşilova karşısında önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum.Farklı skor kimseleri yanıltmasın,rakibimiz hafife alınacak bir takım değil.Ama takım olarak iyi oynadık,düşüncelerimizi sahaya yansıtabildik ve karşılığını aldık.

17 ekim bozkır

Bütün takım futbolcularımı kutluyor ve hepsine teşekkür ediyorum.Tabi Fatih Akdemir ve Fatih Mumcu hocalarıma da teşekkür ediyorum.Bakın daha önce de söylediğim gibi,bu takımda herkesin forma bulma şansı ve forma bulamama riski var.Bunda oynayacağımız maçın da rolü büyük tabi.Örneğin Cengizhan Gündüz,geçtiğimiz hafta onsekizde yer bulamadı ama bu hafta ilk onbirde banko oynadı.İyi de oynadığını,takıma katkı da sağladığını da söyleyeyim.Ve Dursun Sorgun,geçtiğimiz hafta oynadı,bu hafta şartlar öyle gerektirdi,onsekiz kişi arasında yer alamadı.

Evet ada stadında iki hafta arka arkaya iki önemli maça çıkacağız.İlk maçımız Başiskele Doğantepesporla.Şu anda grup lideri rakibimiz,kazanarak liderliği ele geçirmek ilk hedefimiz.Sonrasında Aliağa Futbol A.Ş ile oynayacağız.Bu maçı da kazanarak ele geçireceğimiz liderliği sürdürmek arzusundayız.İyi bir takım olduğumuzun bilincindeyiz,futbol talihsizliği yaşamazsak,her iki maçı da kazanırız diye düşünüyorum.

17 ekim masör muhsin

BAL statüsü herkesin malumu,biz bir taraftan grup birinciliğini hedefliyoruz,bir taraftan da ilimi bazında en iyi sonuç alan takım olmak arzusundayız.Başarabileceğimize inanıyoruz bu nedenle de,rakiplerimizin aldığı sonuçlar bizi pek ilgilendirmiyor.Hep söylediğim gibi biz bir markayız,düşünmesi gerekenler rakiplerimizdir.

Antrenman konusu şöyle evet bu sezon uyguluyoruz ilk kez.Aslında bu öneriyi yardımcı arkadaşım Fatih Akdemir yaptı.Bu sezon katıldığı seminerde,çalışmaların bizim yaptığımız gibi olmasını söylemişler.Pazar maçlarından sonra dağılmıyoruz ve maç sonu sevinç veya üzüntüsünü hep birlikte yaşamış oluyoruz.Pazartesi,maç oynayanlar ter antrenmanı yapıyor.Oynamayanlar normal antrenman,böyle olunca oynamayanlar için,süreyi de kısaltmış oluyoruz.Kısacası bilimsel çalışıyoruz diyeyim.

17 ekim sarıgöl mumcu akdemir

Son olarak şöyle söyleyeyim,önce masörümüz İsmail Akar ve malzemecimiz Rıdvan Kaya’yada teşekkür ederim.Görevlerini büyük bir ciddiyetle hiç aksatmadan yapıyorlar.Bizlerin ve futbolcuların,en büyük yardımcılarından biridir kendileri..

Ve taraftarımız,inanıyorum ki önümüzde oynayacağımız iki maçın öneminin hepsi farkındadır.Özellikle bu iki maçta bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyor ve bunu istiyorum.Taraftarımızın yanımızda olduğunu hissetmek bize ekstra güç veriyor.

17 ekim rıdvan

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.