Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SARIGÖL ADADA GANA’LIYI BEĞENMEDİ

2018-2019 Sezonunda BAL 9.grupta mücadele edecek olan Tavşanlı Linyitspor,sezonun ilk maçı için,Perşembe günü ada stadında antrenman yaptı.Antrenmanı her zamanki gibi,teknik direktör Erhan Sarıgöl,yardımcı antrenör Fatih Akdemir ve kaleci antrenörü Fatih Mumcu yönetti.

20 eylül zenci

Bizim görebildiğimiz kadarı ile takımda,sakatlığı süren Muhsin Özçiğdem haricinde çalışmaya katılmayan yoktu.Muhsin yoktu ama,sürpriz bir Gana’lı oyuncu vardı.Ebenezer Appiah Kubi,deneme amaçlı çıkmış antrenmana.Menejeri Mübarek Awal’da tribünlerdeydi.

20 eylül menecer

Antrenman sonrası,Sarıgöl hocaya sorduk tabi,kimdir nedir,yeni transfer midir diye?Bolusporla iki aydır antrenmanlara çıkmış.Erhan Sarıgöl hocaya,bir bak işinize yarar demişler.Tamam güzel,iyi hocam,sonuç ne oldu dedik tabi.Valla ben pek beğenmedim,gönderdik gitti bile yanıtını aldık Sarıgöl’den.

20 eylül c öztürk

Daha öncede,süper amatörden bir yabancı denemesi vardı ve olmamıştı hani.Hocam sana da zenci(hakaret anlamlı değil,yanlış anlaşılmasın)beğendiremiyoruz diye lafı yapıştırdık.Abi ben sana hep aynı şeyi söyledim,sadece yabancı transferi yapmış olmak için,transfer yapmayacağız.Bu son gelen arkadaşınbizim mevcut kadromuzdakilerden üstünlüğü yok,konu bu kadar basit işte dedi hoca.

20 eylül cengizhan

Hep de söylüyoruz bizim Sarıgöl hoca ile aramız iyidir.Hoş hocanın arasının iyi olmadığı kimse de yoktur,başka konu.Peki sen nasıl buldun takımı dedi hoca,valla çok iyi hocam bravo diye konuştuk.Ben bugün hiç beğenmedim abi demez mi?Neden dedim,sıcak belki çocukları etkiledi,tempomuz düşüktü ama gene de iyiyiz dedi Erhan hoca.Hocam kim kime muhalefet edecek,napalım,kılıçları çekelim mi yani dedim de gülüşerek kapattık.

Tavşanlı Linyitsporun antrenmanı,pek de ilgi çekmedi bence.Öyle tribünlerde,oh be dedirtecek taraftar yoktu doğrusu.T.Linyitin her zamanki demirbaşları,Fethi Demirat abi,Fatih İlik, Atom Mehmet Yıldırım hemen aklımıza gelenler.Fatih de neredeyse bütün futbolcuları tanıyor,biz çıkaramadığımızı ona soruyoruz.Arada millet Fethi abiyle işkembe muhabbetinde.

20 eylül sarıgöl

Akın başkan ve İlkay bey antrenman başından beri oralarda.Sonra Ayhan bey ve alt yapıcılar,İbrahim Karakaya ve Hakan hoca birlikte geldiler.Ali Buçan hoca da antrenmanı izleyenler arasında.Linyitspor çalışanları,Süleyman Fatih tribünlerde.

20 eylül fatih fethi

Biz aslında erken gittik sayılır stada.İlçe spor müdürlüğünün üç görevlisi de ada stadında.Ali,Avni,Ramazan stadı Pazar günü maça hazırlıyorlar.Bunu demişken,ilçe spor müdürlüğümüzde görevli sayısının yetersiz olduğunu vurgulayalım tekrar.Ada stadı,karakovadaki üç stad,kapalı spor salonu ve yakınlarda faaliyete geçmesi muhtemel gençlik merkezi düşünülürse,bayağı bir elemana ihtiyaç olacağı aşikardır.çözüm merci kim ya da kimler,onu da biz bilemiyoruz.

20 eylül kaçar

Erken gittik dedim ya,statta saf saf turalıyorum,kapıdan iki kişi girdi.Ben uzaktan,Murat Kabadayı ile Aziz Duyum’a benzettim.Hoş geldiniz ağalar deyip yanlarına gittim.Baktım onlar değil,birisi Almanya’dan gelmiş diğeri Tavşanlı’da ikamet eden iki T.Linyitsporlu.Almanya’dan gelen Ali Kaçar,diğeri Halil Pusa,adaşımızı yurt ve takım özlemi sarınca soluğu ada stadında almışlar.İyi bende Ali Mermer deyip kendimi tanıtmak ihtiyacını duydum.Almanya’dan gelen adaşım,tamam ben seni tanıyorum dedi.Amma yaptın,nasıl oluyor o iş dedim,face var ya ordan takip ediyorum dedi.Baktım hesabıma bende de ekliymiş.Neyse uzatmayayım,biraz yabancılık çekiyor gibiydiler.Şöyle içerlerde dolaşabilir miyiz diye sordular.Dolaşın,dolaşın dedim,sanki oraların yetkilisi bizmişiz gibi.

Uzattık genede,çuvaldız mı,iğne mi her neyse onu da yazılı basınımıza batıralım.Kardeşim ikisi günlük,biri haftalık üç gazete var Tavşanlı’da.Koskoca TAVŞANLI LİNYİTSPOR ADA stadında antrenman yapıyor,üç gün sonra ilk maçına çıkacak,sizde bir umursamazlık,sormayın gitsin….

20 eylül kaynak

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.