Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SARICA VE AŞAR’LA YAYLACIK-DAĞÇEŞME MAÇI

Tavşanlı-Domaniç 2. amatör lig.A grubu takımlarımızdan Yaylacıkspor başkanı Hüseyin Sarıca ve Daçğçeşmespor teknik sorumlusu İsmail Aşar ile maçı konuştuk.Biraz da maçtan şikayetçi olan,sayın İsmail Aşar’ı da ilk olarak dinledik.Sonrasında da sayın Sarıca’yı elbette.Sohbetimize bir ara sevgili Resul Tamer Kıran’da dahil oldu.Kişisel olarak bizim düşüncelerimiz her zaman için bellidir.Amatör futbolumuzda,centilmenlik olsun,dostluk olsun,şiddet olmasın.Yaptığımız keyifli futbol muhabbeti adına,teşekkür ediyor ve Sarıca ve Aşar’ın maç için düşüncelerini yazmakla yetiniyoruz.Tabi geçen maç sonuçları yazımızda atladığımız Meriç Akyol sakatlığını söyleyip,Meriç Akyol’ada geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.

İSMAİL AŞAR:Bakınız benim söyleyeceklerim,maçın sonucu ile ilgili değil.Futbol bu nihayetinde ve her sonuç var.Ancak maç içerisinde,rakip takım futbolcularının,benim futbolcularıma yaptıklarını,sert hareketlerini,ettikleri küfürleri kendilerine yakıştıramadım.Sözde deneyimli futbolcular bu şekilde davranırsa,onları örnek alacak genç futbolcular neler yapar,düşünmek bile istemiyorum.Maçın hakemi ve yan hakemi de yönetimde başarılı değildi.Hem bizim centilmenlik beklediğimiz,taç atışından gol yememize göz yumdular hem bariz bir penaltımızı vermediler.Samimiyetle söylüyorum ben maçın 65. dakikasında takımımı sahadan çekmeyi bile düşündüm.Maç sonu bir futbolcumuzu nerdeyse yarım saat dışarı çıkaramadık bu konu içinde gerçekten üzgünüm.Son olarak şunu söyleyebilirim,maç içerisinde rakibin gördüğü iki kırmızı kart,benim haklılığımı tescil ediyor diye düşünüyorum.Herşeye rağmen Sarıca başkanımı ve rakibimizi tebrik ediyorum.

 

20 şubat sarıca aşar tamer

HÜSEYİN SARICA:Şimdi benim sevgili İsmail Aşar’a katılmam pek mümkün değil tabi.Bir kere bahsettiği olaylar saha içerisinde olmuştur.Maç içerisinde zaman zaman,futbolcuların agresifliğini kontrol edebilmek mümkün olmuyor.Ama hakem zaten iki futbolcumuza kırmızı kart göstererek gerekeni yapmıştır.Ben İsmail hocanın taç pozisyonuna da pek katılamıyorum.Taç atışı zaten bizimdi,en azından ben öyle gördüm maç içerisinde.Penaltı pozisyonuna gelirsek hoca belki haklı olabilir.Pozisyon penaltı olarak da yorumlanabilirdi,hakem vermediyse bizim yapacak bir şeyimiz yok.Maç sonu olayını da fazla büyütmemeliyiz bence.Olmaması elbette daha iyi beni biliyorsunuz bende her zaman centilmenlikten fair playden yanayım.Maç sonu bütün futbolcu arkadaşlarıma da gereken uyarıları yaptım zaten.Bende İsmail Aşar hocaya ve Dağçeşmespora sonraki maçları için başarılar dilerim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.