Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ŞAMPİYON SON TEKNİK DİREKTÖR İSMAİL AŞAR

ALİ MERMER:İsmail hocam,tribünlerdeki muhabbetlerimizi de toparlayarak,hem şampiyonluğunuzu hem futbolu konuşalım.Daha önceleri de sohbet ettik de genede kısaca İsmail Aşar kimdir anlatabilir misin?Ve tabi tebrikler Dağçeşmespor ile yaşadığınız şampiyonluk için?

İSMAİL AŞAR:Hayırlısıyla güzel ve özel bir sezon geçirdik takım olarak. 1987 Tavşanlı Çukurköy doğumluyum 2013 yılına kadar Çukurköyspor da futbol oynadım 2013 yılında Çukurköyspor şampiyon oldu sezondan sonra amatör futboldan koptuk biraz kırgınlıkla tabi. Amatör hiç bir maça gitmedim. Hasan Sarı hocamın teşvikiyle 2015 yılında antrenör kursunu bitirerek lisana sahip oldum. Tki Linyitsporda Ahmet Demiralp hocamın yanında 3 Ay çalıştım. Bu 3 ay benim için iyi bir staj oldu. Daha sonra Dağçeşmede futbolcu antrenör olarak çalıştım. 2017 sezonunda Çukurköyspor tarafından antrenörlüğe getirildim biraz erken oldu benim için ciddi bir areneda.  Ama sezon sonuna kadar yönetim arkamda durdu ve sezonu tammladk. Aynı sezon 2. Amatör dağçeşme son maç çıkamadık. Ama bu sezon başararak 14 yıl aradan sonra Dağçeşmeyi ekip olarak 1 amatöre çıkardık. İsmail Aşar sıradan biri Abi gördüğün gibi 😀

8 mayıs aşar

ALİ MERMER:Öyledir hocam,bilirsin bende senin gibi sıradan biriyimdir.eki önce Dağçeşmespor,play-of maçlarını birinci bitirip 1.amatör lige çıktınız.Nasıl geçti sezon teknik adamın gözüyle?

İSMAİL AŞAR:Sezona hazırlanırken mevcut yönetim bana her yetkiyi verdi abi. Bende genç ve kendime yakın arkadaşlarla çalışmayı tercih ettim yaşım itibarıyla. Tanınmışlık yerine gençliği tercih ettik diyebilirim. Nitekim başarılı olduk. Bu sene bizim ana bütçemiz muhabbetti abi herkese bolca verdik 😀 sadece şehir dışından gelen arkadaşlara yol parası verdik. Sezon sonunda sadece iki mağlubiyet aldık en çok gol atan en az gol yiyen takım olarak direk çıkamadık play ofa kaldık şansızlık diyorum ben. Play of da 2 de 2 yaparak şampiyon olduk güzel ve özel bir sezon geçirdik. Yönetim ve futbolcu arkadaşlarımın emeği ve fedakarlığı olmasa olmazdı bu başarımız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ettim buradan da teşekkür ediyorum. Ebedi dostlar kazandım.

8 mayıs aşar isa kupa

ALİ MERMER:Aşar hocam,Tavşanlı’da oynanan U 17 müsabakalarının 1. kademe ve 2. kademe müsabakalarını kaçırmadın gibi.Bu turnuvalar için neler söyleyebilirsin?

İSMAİL AŞAR:Ben elimden geldiğince tüm alt yapı müsabakalarını izlemeye çalışıyorum. Askf tarafından şampiyona maçlarının Tavşanlı’ya verilmesi şansını kaçırmadık. İyi takımlar geldi hoca ve futbolcu arkadaşlarla konuştumuzda buraya gelmelerinin tesadüf olmadığını anladık. Abi Antrenman Antrenman Antrenman diyorum ben bu başarının odağına. Güzel maçlar izlettiler bize. Onlarda Tavşanlı’mızdan memnun kalmışlardır inşallah.

8 mayıs aşar saıöz

ALİ MERMER:Şu alt yapı mevzumuz var,Tavşanlı amatör futbolunun alt yapı konusunda neler söyleyebilirsin?

İSMAİL AŞAR:Abi aslında kendi adıma kısmi bir hata yaptım ben. Bu sezon eylül ayında Çukurköyspor bana tam yetkiyle alt yapıyı teklif etti iyi şeyler olacaktı.. ama bazı anlaşmazlıkla nasip olmadı. 102 lisanlı Çukurköyspor alt yapıda bazı branşlardan çekildi maalesef bunda benimde sebebim olduğunu düşünüyorum ama asıl sebeb bu çocukların maçlarını okul zamanına vermeleri. Aileler maçı değil okulu tercih etti.Valla ali Bülent Geren ve Hasan Sarı hocamın tespitleri Bizim tavşanlı amatör için alt yapıya çözüm olur müracaat edilsin bence. Linyitspor, Akıncılar, Moymul alt yapıya gerçekten önem veriyor ama futbolcu bulmakta zorluk çekiliyor kulüpler arası genç futbolcu geçişine izin verilmiyor. İnşallah hep beraber Tavşanlı olarak yakın zamanda alt yapının önemi anlayarak iyi yerlere getiririz.

8 mayıs dağçeşme

ALİ MERMER:Ya ben bu tip soruyu sormam genelde ama konu bence sıcak olduğu için sorayım.Sence ben Dağçeşmespora düşmanca bir tutum içerisinde oldum mu?

İSMAİL AŞAR:Ali Abi amatör futbola hizmet ediyoruz böyle kırılganlıklar oluyor, ben senin tarafsIzlığına kefilim iyi bir amatör seversin. Ufak yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir durum Dağçeşmespor ve senin durumun. İnşallah şampiyonluk gecesine sen gelerek bu yanlış anlaşılmayı düzelteceğiz 😀

8 mayıs aşar 5 numara

ALİ MERMER:Her neyse Türk futbolunda yabancı konusu için sen neler düşünüyorsun Aşar hocam?

İSMAİL AŞAR:Ben yabancı kuralına karşı değilim sadece biraz rotasyon yapılsın derim. Mesela biz Tavşanlı gençlere oynama şansı veriyoruz ama ilk aldığımız cevap kaç para alırım oluyor.. Napıyoruz bizde hoca olarak üniversteden daha iyilerini getirip oynatıyoruz😀. Profesyonel kulüplerde daha iyisini ucuza alıyor bu yanlış değil yanlış olan kulüplerin alt yapı yerine hazır futbolcu derdine düşmeleri. Yabancı kuralı bence futbol izleme zevkini veriyor bana şu şartlarda .

ALİ MERMER:Türkiye süper ligini de takip ediyorsun.Aslında sezon başından beri inanılmaz çıkış göstermişti,sonra teklediler.Kim şampiyon olur diye sorayım?

İSMAİL AŞAR:Ben babadan iyi bir Galatasaraylıyım fanatik demenin kibarcası bu .İnşallah sezon sonu ikinci  bir şampiyonluk sevinci daha yaşarım. Ama Bursaspor inşallah kümede kalır sevincim buruk olmaz.

8 mayıs aşar hasan sarı

ALİ MERMER:)İsmail hocam benden bu kadar,teşekkürler eklemek istediğini dinlerim tabi.

İSMAİL AŞAR:1 amatöre yükselen Çobanköyspor ve Tunçbilek Belediyesporu tebrik ediyorum. Sezon başından şampiyonluğa kadar fedakarlık yapan yönetim kuruluna ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum güzel dostluklar edindim inşallah. Ayrıca bu şampiyonluğu Oğuzhan Efe kardeşimizin yakın zamanda vefat eden babasına hediye ediyoruz, teşekkürler Ali abi hep beraber amatöre hizmete devam inşallah.

5 mayıs mücahit

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.