Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SAMET SERTEL MOYMULSPORDA BİR DENEYİM

ALİ MERMER:Samet merhaba az ya da çokfutbolkonişalim…Önce sezonunson maçı Tunçbilek Belediyesporla
SAMET SERTEL:Merhaba Ali amca. Son maçımıza Tunçbilek Belediye karşısında çıktık. İki takımında iddiası olmadığı için birazda formalite maçıydı.Dostça bir mücadele oldu sakatlık,kırmızı kart ve kavganın olmadığı bir maç olması sevindirici oldu iki takım açısından.Beraberlikle sonuçlandı böyle maçlar takım arkadaşlarımıza veda maçları olur son kez birlikte sahaya çıktık iyi kötü bir sezonun sonuna geldik buradan arkadaşlarıma teşekkür etmek isterim hepsinin yolu açık olsun inşallah ve aynı zamanda Tunçbilek Belediyespora da önümüzdeki sezon için başarılar dilerim.
ALİ MERMER:beraberlikle bitti.Neler söylersin maç için. Moymulspor sezona iddialı başladı gibiydibence sezon sonu 26 puanla 9.dıradasınız..ne diyorsun takımın için?
SAMET SERTEL:Ali amca seninde bildiğin gibi Moymulspor her oynadığı sezon ligin favorilerinden bir tanesi şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olmuştur.Bu sezon başı yine aynı hedeflerle bu lige başldık ve isim isim bakıldığında oyuncu grubumuz çok kaliteli ,kendini ispatlamış isimler olsa da sezona geç başlamamız,pandemiden dolayı uzun bir süre maçlara çıkmamız,sakatlıklar bunlar bizleri etkiledi ama sadece bu bahanelerin arkasına sığınmak bizlere yakışmaz kendi öz eleştirimizi yapmamız lazım önümüzdeki sene için daha iyi hazırlanmamız ve bazı hatalarımızdan ders çıkartmamız gerekiyor. Moymulspor taraftarı ve moymul halkı içini ferah tutsun bu takım yine önümüzdeki sezonun en büyük şampiyonluk adayıdır ve bunuda başaracaktır inşallah.

ALİ MERMER: Peki Samet senin performansın nasıldı kaç maç oynadın göllere katkım kırmızı kart varmış. vs..
SAMET SERTEL:Bu sezon performansıma gelince seninde bildiğin gibi Ali amca sezonun 3. haftası Simavspor maçının son dakikalarında dizimden bir sakatlık geçirdim ve uzun süre sahalardan uzak kaldım bu sakatlık beni çok geriye attı uzun süre takımımın yanında olamadım. Bu süreçte antreman ve maç eksiği bir futbolcuyu etkileyecek en büyük problemlerdir ve bunları yaşamak beni hem üzdü hemde etkiledi.Buradan senin aracılığınla sakatlık sürecinde Kulüp başkanımız Engin Kayacık genel kaptanımız Timuçin Danışman ve hocamız Muhittin Başaran başta olmak üzere bana verdikleri destekten dolayı bütün Moymulspor yönetimine,taraftarına ve halkına çok teşekkür ediyorum.Bunların dışında takıma son dönemde geri döndüm ve elimden gelen katkıyı sağlamaya çalıştım bu sene tam olarak vermediğim katkıyı gelecek sezonlarda vermek için ve dizimi tekrardan güçlendirmek için ara vermeden çalışmaya devam edeceğim.
ALİ MERMER:Peki süper amatörü değerlendirebilir misin takımlar güç dengesi vs. Geçtiğimiz sezon 12 takım vardı önümüzdeki sezon 14 takım olacak.Takım sayısı için neler düşünürsün?
SAMET SERTEL:Ali amca bana göre takım sayılarından daha önemli olan şey kaliteli ve göze hoş gelen futbol oynayan takım sayısı .12 yada 14 takım olması kaliteli futbol izleyeceğimiz yada oynayacağımız anlamına gelmez . Ben takımların her zaman alt yapılarına yatırım yapması gerektiğini düşünüyorum çünkü diğer şekilde başarılar sadece geçiçi başarılar haline geliyor.Tabiki de takımlar transfer yapıp ligin en iyi oyuncularını getirmek için para harcayacaklar ama en azından takımda öz kaynak olarak 6-8 arası futbolcu olmalı ve bu oyuncular takımın iskeletini oluşturmalı biraz sabır biraz azimle en fazla 3 senede buradan geri dönüş alırsınız ve başarıyı kalıcı hale getirebilirsiniz.Bunun dışında süper amatör takımlarının güç dengeleri her zaman birbirine yakın oluyor ve sonuçlar hiç bir zaman önceden kestirilemiyor . Onun için ben takımların birbirlerine yakın güçte olduğuna küçük ayrıntıların maçlarındaki sonucunu belirlediğini gördüm bu sene ve buda heyecanlı ,çekişmeli maçlar oynamamıza ve izlememize neden oldu.Bundan dolayı diğer takımları ve futbolcuları tebrik eder önümüzdeki sezon başarılar dilerim.

ALİ MERMER: Samet teşekkürler eklemek istediğin her konuyu dinlerim.Ve şimdiden başarılar önümüzdeki sezon için.
SAMET SERTEL:Son olarak Ali amca öncelikle sana çok teşekkür ediyorum. Tavşanlıdaki sporun ve özellikle futbolun sesi olduğun için.Bizim dile getirmediğimiz yada sesimizi duyaramadığımız bir çok konuda kulüplerin,futbolcuların ve taraftarın yanında olduğun tesislerin,soyunma odalarının,hakemlerin yetersizliğinin,tribünlerde ve sahada yaşanan problemlerin sesi olduğun için hem kendi kulübüm Moymulspor hem de diğer amatör kulüpler adına tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Ayrıca buradan eski takımım Tepecikspor kulübünün süper amatör şampiyonluğunu kutlar BAL liginde başarılar dilerim.
Son olarak 17 sene önce alt yapısında futbola başladığım kendi mahallem ve kulübüm olan Moymulspor a Başkanımız Engin Kayacık ve yönetimine bizi destekleyen büyük ve küçüklerimize her zaman yanımızda olan benimde bir parçası olduğum Moymul Federaller Taraftar grubuna bu sezon takımımıza verdikleri destekten dolayı takım arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.