Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SALI TAVŞANLI TAEKWONDO GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ

Pandemi mi desem,salgın mı yoksa covit 19 mu her ne haltsa işte,10 gün evimizden kımıldamadık pek.Korku da diyenlerimiz olacaktır,biz tedbiri elden bırakmamak diye düşünüyoruz.Salı günü şöyle bir çarşıda turlamak geldi içimizden.Kürkçü dükkanımız Yeşil Bursa çay evinde oyalandık önce.Sonra Ahmet Albay’ın mekanda aldık soluğu.Muhabbetimiz iyidir Albay’la,görünmüyorsun,öldü sandım seni dedi.Benden o kadar kolay kurtulabileceğini mi sanıyorsun dedik.

Yeteri kadar zaman geçirdiğimizi düşünüp,Tavşanlı  taekwondo gençlik ve spor kulübü salonuna yollandık.Bizim asıl ilgi alanımız futbol da,asıl niyetimiz torunumuz Bernis’i görmek.Bu gidişle iyi bir taekwondo sporcusu olacak Bernis hanım.Biz görür müyüz,Allah bilir gali onu.

Spor salonunda ilk grup çalışmalarının sonlarına gelinmiş gibi.Erhan Yaşar hocaya selam verip kolay gelsin dedik.Sanırım salon için oldukça geniş demek yanlış olmaz.Üstelik de oldukça temiz ve bakımlı görünüyor.Erhan hoca güzel görünüyor dedim de,her taraf güzel Ali abi yanıtını aldım.Dur şöyle bir bakınayım o zaman deyip daldım içeri.Evet sporcuların  soyunma odaları da mükemmel doğrusu.Hemen girişte dezenfekten mevzusuna hala dikkat ediliyor.Her gelen sporcunun vücut ateş ölçümleri de yapılıyor.
Youwin

Daha önceleri de dile getirmiştim,Erhan Yaşar,çalıştırdığı sporcularla uyumlu bir iletişim içerisinde.Öğrenciler seviyorlar Erhan Yaşar’ı,o da bu sevgiyi karşılıksız bırakmıyor.Torunumuz Bernis’inde olduğu çalışmaları izlerken arada Erhan Yaşar’la laflıyoruz.Çocuklar öğrendikleri aktiviteleri yapmaya çalışıyorlar da.Öyle tekme yumruk falan olmuyor pek.Hocam bu nasıl taekwondo,hani tekmeler havada uçuşmuyor dedik.Güldü hoca bu sporu sadece tekme atmak olarak düşünmemelisin dedi.Biz burada taekwondso sporunu sevdirip öğreetmeye çalışmamızın yanında,kardeşlik ve dostluk ve barış duygularını vermeye çalışıyoruz.İyi. sporcuların yanında spor ahlakı olan bireyler yetiştirebilmenin çabası içerisindeyiz diye konuştu sayın Yaşar.

Keyifli bir akşamdı ama her şeye rağmen sonunu bekleyemedik.Erhan hocam sana kolay gelsin deyip ayrıldık.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.