Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ŞAHİN GİZLENCİ MAÇI VE POZİSYONU DEĞERLENDİRDİ

İkinci yarının başlaması ile birlikte forvet hattında oynamaya başlayan Tavşanlı Linyitsporlu futbolcu Şahin Gizlenci,Kütahyaspor maçını ve krıtik pozisyonu değerlendirdi:

Öncelikle,taraftarımızın da penaltı beklediği pozisyon için şunu söyleyebilirim.Krıtik bir pozisyondu,rakip ceza alanına girdiğimde,kalecinin müdahalesi ile yerde kaldım.Aslında penaltı verilebilecek bir pozisyondu ama maçın hakemi,pozisyonu penaltı olarak yorumlamadı,hakem çalmayınca bize söyleyebilecek fazla bir şey kalmıyor.

Maça gelince,bence bu sezonun en iyi maçını oynadık.Tabi skoru yakalamak önemli maçı kazanabilmek için,şanssızdık bu konuda.Takım olarak,iyi bir bütünlük sağladık yeni hocamızla.Her geçen hafta daha iyi olacağız takım olarak.Taraftarımıza da teşekkür ediyorum,90 dakika yanımızda oldular.İnşallah bu sezon çok daha iyi ve kazanacağımız maçlar oynayacağız.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.