Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ŞAHİN FIRAT’LA TAVŞANLI LİNYİTSPOR

A.MERMER:Şahin önce tebrikler zoru başardınız.Krıtik zamanda geldiin T.Linyitspora bence büyük katkın var.Önce şu play out maçını sorayım.Kağıt üzerinde kolay gibiydi de maç sıkıntılı geçti gibi.Sen nasıl yorumlarsın son maçı?

Ş.FIRAT:Teşekkür ederim zor zamanda geldik evet doğru geldiğimizde o gün lig bitse Linyitspor bir alt ligde yani süper amatöreydi . En zor maçlar bu tür maçlardır alttan gelen takım.her zaman daha motive olur ki bunu bizzat yaşayarak gördük sahaya iki takımda 11 kişi çıkıyor gününde olan kazanıyor o gün biz zaman zaman sıkıntı yaşadık ama genelde hakimiyet bizdeydi nitekimde kazanmayı bildik.

17 nisan şahin fırat 11

A.MERMER:Peki başa dönelim Moymulspor maçı ile formayı sırtına geçirdin ve hiç çıkarmadın.13 maçta 90 dakika sahadaydın.Senin gözünle ilk yarı maçları nasıldı?

Ş.FIRAT: İkinci yarı geldim bütün maçlarda 90 dakika oynadım yanılmıyorsam en çok süre alan benim 2. Yarı süre zarfında. Ikıncı yarıdaki takım sezon başı kurulsa 4 5 takviye ile 10 puan farkla şampiyon olurdu . Ilk yarı bi kulübün yaşayabileceği bütün olumsuzlukları yaşamış Linyitspor.

A.MERMER:Bir defans oyucusu olarak az kart gördüğünü söyleyebiliriz.Sadece iki sarı kartı var.Çok mu dikkatli oynuyorsun?

Ş.FIRAT: Dikkatten ziyade defans oyuncusunun her zaman ayakta kalanı makbuldür benim şahsi fikrim takım olarak iyi savunma yaptık bizi zorlayacak takım yoktu maçlarımızda her zaman üstün takım bizdik top hep bizim kontrolümüzdeydi.

17 nisan şahi 12

A.MERMER:Biliyorsun ilçemizin diğer takımı Moymulsporla sıkı bir ligde kalma mücadelesine girdik.Sen ve arkadaşların hiç düşer miyiz korkusu yaşadınız mı?Ve ne  zaman tamam bitti bu iş başardık hissine kapıldınız?

Ş.FIRAT:Biz takım olarak hiç bi zaman düştük hissine kapılmadık inandığımız tek bir sey vardı zoru başarmak nitekim de bunu başardık ligde tuttuk takımı inancımızı asla yitirmedik.

A.MERMER:Peki Şahin sence en iyi ve en kötü maçlarımız hangileriydi?

Ş.FIRAT: Kötu maçtan ziyade şanssız olduğumuz maçlar vardı mesela Eskişehir Anadolu üni.maci ve Vitra maçı oyunun genelinde üstündük rakiplerimizi adeta ezdik ama şanssız goller yedik . En iyi maçımız demiyeceğim genelde iyiydik ama aklımda kalan ve zevk aldığım 3 maÇ var Alibeyköy, Kütahya ve Çengelköy maçları.

A.MERMER:Sezon bitti belki erken ama,önümüzdeki yıl için düşüncelerin neler?T.Linyitsporda devam mı yoksa buraya kadar mı Linyit öyküsü?

Ş.FIRAT: Şu an ne söylesek yalan olur tabi ki Linyitspor formasını giymek isterim ama bazı şeylerin düzelmesi şartıyla çünkü Linyit büyük bir camia her futbolcu o firmanın ağırlığını kaldıramaz.

A.MERMER:Teşekkürler Şahin benim sorabileceklerim bunlar.Eklemek istediğin varsa buyur dinlerim.

Ş.FIRAT:Teşekkür ederim biz oluruz olmayız her zaman Linyitspor u destekleriz inanıyorum ki o takım bir gün eski şaşaalı günlerine dönecektir.

14 nisan şahi fırat

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.