Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesinde mezuniyet coşkusu yaşandı.
Yoğun katılımın gerçekleştiği mezuniyet törenine; Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Genel Sekreter Kutlu Önal, akademik ve idari personel ile birlikte mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Açılış konuşmasını SBF Dekanı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders yaptı.
KSBÜ MEZUNU OLMANIN GURURUNU VE BİLGELİĞİNİ TAŞIYIN

Perçin Renders yaptığı tebrik konuşmasında, “Sevgili öğrenciler, bugün sizin için okul hayatınızda bir dönüm noktası. İlkokul ve orta öğretimin ardından, zorlu üniversite sınavını kazandınız, disiplinli ve sebatlı çalışmalarınız sayesinde mesleki eğitiminizi tamamlayarak bugüne yani diploma ile taçlandırılacağınız ana eriştiniz. Bu tacı sadece entelektüel kapasiteniz ile değil her gün biraz daha olgunlaşan karakteriniz ve cesaretiniz ile de hak ettiniz. Bunun için sizi en içten duygularla tebrik ederim. Tebriklerim aynı zamanda sizin yakın çevrenizdeki kişilere. Anneler, babalar, büyükanne ve büyükbabalar, erkek ve kız kardeşler ve arkadaşlar. Atatürk ilkeleri ile aydınlanmış, güler yüz, özveri, şefkat ve sabırla ince ince örülmüş, çok güzel bir eğitim aldınız. Kendinize güvenin, korkmayın, çırpın kanatlarınızı, uçun. Uçun ki ülkenin dört bir yanına Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi mezunu olmanın gururunu ve bilgeliğini taşıyın. dedi.
ÖĞRENCİLERİMİZ BUGÜN BİRİKTİRDİKLERİNİN KARŞILIĞINI ALIYORLAR

Bu mutlu günü paylaştıkları ve onurlandırdıkları için herkese sonsuz şükranlarını sunan Rektör Prof. Dr. Kavuncu, “Bugün öğrencilerimiz sevinçli ve heyecanlılar. Nasıl olmasınlar ki? Burada geçirdikleri yıllar, zorluklar, endişeler, uykusuz geceler, heyecanlar var. Güzel dostluklar biriktirdiler. Ve bugün bunların karşılığını alıyorlar, güzel anılarla birlikte mezun oluyorlar. Ailelerimiz gururlular. Nasıl olmasınlar ki? Biricik evlatları, kardeşleri, arkadaşları bugün mezun oluyorlar ve artık ülkemizin sağlık ordusu içerisinde önemli bir yere sahip olarak bu vatana, millete hizmet edecekler.” şeklinde konuştu.
ÖĞRENCİLERİMİZ GİTTİKLERİ YERLERDE KSBÜ’NÜN MEZUNU OLARAK ANILACAKLAR
Öğrencilerin bugün alacakları diplomalarla birlikte onlara da önemli görevler düştüğünün altını çizen Rektör Kavuncu konuşmasına şöyle devam etti: “Her şeyden önce bu diplomanın KSBÜ’nün bir temsilcileri olduklarını unutturmaması gerek. Gittikleri yerde, yapacakları mesleklerde, çalışacakları yerde, yaşayacakları toplumda KSBÜ’nün mezunu olarak anılacaklar. Biz mezunlarımızla da olan ilişkimizi devam ettirmek istiyoruz. Kütahyamızın da gönüllü tanıtıcıları! Bu güzel Anadolu şehrinde biriktirdiği anıları başka yerlerde paylaşmak da onlardan en büyük beklentimiz. Ve tabii ki Dekan Hocamızın belirttiği gibi mesleklerinde şefkati, merhameti elbette onlar gösterecekler. Sağlık mensuplarının görevlerini sadece bir profesyonel meslek-iş anlamında değil, gönülden ve kalpten yaptıklarını, özellikle pandemi süresince bir kez daha gördük. Bu fedakarlıkları neticesinde ben de sağlık şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Biliyorum ki bugün mezunlarımız gönüllere dokunacaklar. Aynı fedakarlıkta bulunmaya hazırlar. Dünyanın da artan sağlık ihtiyacında mutlak surette görevlerini ülkemizde veya dünyada yerine getirecekler. Ben bu duygularla birlikte bütün mezunlarımıza yollarının, bahtlarının açık olmasını temenni ediyorum. Hepsini gönülden büyük bir sevgiyle kucaklıyor, gözlerinden öpüyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Fakülte birincisi Ebe Çağla Kaya, KSBÜ’den mezun olmanın özelliğinden bahsederek, burada geçirdiği güzel günlere atıf yaptı. Kaya ardından mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.
Öğrencilere diplomaları takdim edildi, ardından meslek andı okundu. Büyük bir heyecanla kepler atıldıktan sonra program müzik eğlencesi ile son buldu.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.