Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SAGIN HASTALIK GÖLGESİNDE MAVİLERİN MAÇINI İZLEMEK

Mislicom 3.ligde maçlar devam ediyor.2.grupta yer alan,şampiyonluğun en büyük adayı Belediye Kütahyaspor Dumlupınarda Mardin Fosfatsporu konuk etti.Hemen ilave edelim biz haftalar önce Belediye Kütahyaspor demiştik.İkinci Nazilli Belediyespor ile puan farkı ikiye düşse de hala sözlerimizin arkasındayız.
Salgın hastalık nedeni ile maçlara girişlerde yeni yeniş kurallarda türedi.Kısıtlı sayıda izleyici alınıyor.Basın i,çin çeşitli kriterler var.Biz hem web sitemizde yazıyoruz hemde Pazartesiden itibaren haftanın iki günü ALTERNATİF radyoda spor programları yapacağız.Mardin Fosfat maçını izlemeyi de günler öncesinden kafaya koyduk.Sağ olsun Belediye Kütahyaspor basın sözcüsü sevgili Mehmet Demir yardımcı oldu.Böylece uzun bir zaman sonra da hem canlı maç izledik hem Dumlupınar stadının yeni halini gördük.Mehmet Demir arkadaşımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz hem kendimiz hem oğlumuz Mustafa adına.

Pazar saat 13.30 gibi düştük yola,tamam salgın hastalık nedeniyle sokağa çıkma yasağı var da.İkimizinde ALTERNATİF radyodan gerektiğinde sokağa çıkma izni var.Yolda emniyet görevlilerinin denetimi var,evraklar tamam olunca sıkıntı olmuyor tabi.Geldik Dumlunun ana girişe de,hop araçla giriş yasak,emniyet görevlisi gene siz aracı uygun bir yere bırakıp gelin dedi öyle yaptık.
Önce tribünlere çıkalım dedik,sanki biraz kalabalık gibi geldi.En iyisi basın odasına çıkalım baba dedi Mustafa.O arada Kütahya ASKF genel sekreteri ve Belediye Kütahyaspor kulüp müdürü Ramazan Arslandaş arkadaşımızı görüp selamlaşıp başarılar diledik tabi.Çıktık basın tribününe güzeldi bence görüş alanı güzel,sıkıntı evladın görüntü almasında oluyor gibi biraz.Neyse maça gelelim kısaca en iyisi.

Maç Belediye Kütahyasporun vuruşu ile başladı.Ve erken sayılabilecek dakikalarda Enes Nalbantoğlu ile golü buldu maviler.Sonrasında ilk yarı boyunca genel olarak Belediye Kütahyasporun kontrolu altında geçti.Bir önceki yazımızda pozisyonlardan ayrıntıları yazdık tekrara gerek yok.Belediye Kütahyasporda kaleci Osman Mert Göktepe’nin sakatlığı,kaptan Emrah Dağ’ın cezası nedeni ile kadroda yer almadığını belirtelim.İlk yarıda hakem maçı genel olarak iyi yönetti denilebilir.Ne zamana kadar ilk yarının uzatma dakikalarına kadar.Bu dakikalarda Belediye Kütahyaspor ceza alanında oluşan karambolde Mardin Fosfatspor golü buldu ama pozisyon ofsayttı.Yan hakem yakaladı bunu ve gol geçersiz.Mardin Fosfatsporlu futbolcular doğru yan hakeme,arada doğal olarak Kütahya Belediyesporlu futbolcular da gitti tabi.Agresif olan taraf Mardin tarafı.O kargaşa içinden tek bir kart gösteremeden çıktı maçın hakemi.Halbuki bu pozisyonda kartını kullanma cesaretini gösterebilmeliydi.
İkinci yarının hemen başında bu kez Mardin Fosfatspor buldu golü Yasin Reis ile.Mardin Fosfatspor golünden sonra futbolcularının tribüne yönelik hareketleri de izleyen kısıtlı sayıda taraftarın tepkisini çekti.65 lerde   başlayan yağmur gittikçe şiddetini arttırınca saha zemini de ağırlaştı iyice.Böyle olunca Belediye Kütahyaspor doldur boşalta döndü bu da istenen sonucu almalarına yeterli olmadı.

Bu yarıda hakem de bocaladı sanki ve genelde takdir haklarını konuk ekipten yana kullandı.Örneğin bir pozisyonda Mardin Fosfatsporlu üstelik sarı kartlı,rakibini arkadan çekerek yaka paça indirdi.Kesin kırmıza karta dönüşmeliydi bu pozisyoın olmadı.Ve bir çok kişi verilmeyen iki,üç penaltıdan bahsediyor.Bize göre net olarak tek bir pozisyon vardı.Özellikle dakikaya da baktık 72 yi gösterirken ceza alanında Güven Güneri gene yaka paça indiridi,hakem es geçti.
Belediye Kütahyasporun sonraki çabaları da yeterli olmayınca maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.Maç sonu gerginleşti ortalık.Mardin Fosfatsporlu futbolcular soyunma odasına gecikmeli gittiler.Aynı şekilde maçın hakemleri de soyunma odasına gecikmeli gidebildiler.
Aslında geliş niyetlerimizden biri maç sonu içindi.Gerek sportif direktör Tolga Tağ ile gerek teknik sorumlu Polat Çetin ile ve kaptan Emrah Dağ ile kısa da olsa görüşebilmekti.Sonuç sıkıntılı olunca hiç teşebbüs etmedik tabi.Hadi gidelim baba dedi Mustafa Mermer tamam dedik.Gene Ramazan Arslandaş yanımızda oldu vedalaştık canınız sağ olsun dedik.Ve sevindirici tesadüf Kütahya TÜFAD başkanı ve Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri dekanı sayın Mehmet Acet ile karşılaştık.Ayak üstü kısa bir sohbet ve Dumludan ayrılık.
Son olarak ekleyelim biz Belediye Kütahyasporun şampiyon olacağına olan inancımızı kaybetmedik.Sadece işi biraz uzattılar diye düşünüyoruz.Ve ne derler,top yuvarlak,maç 90 dakika futbolda her sonuç var.İskenderun Futbol A.Ş karşısında başlarılar diliyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.