Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SADIK ÖLÇEN KARAKOVADA

Biliyorsunuz daha önce bilgilendirmiştik takipçilerimizi.Karakova yeni sentetik sahanın olduğu bölümde,tribünler yenilenecek ve ek soyunma odaları yapılacaktı.

Bu bölümde yapılacak çalışmaların sorumluluğu,ilçe spor müdürlüğünde ve dolayısı ile il spor müdürlüğünde oluyor aynı zamanda.

4 temmuz demiralp suna

İlçe spor müdürümüz sayın Mehmet Demiralp’ın dediği gibi 02.07.2018 Pazartesi günü yüklenici firmaya teslimat yapılmış.Çabuk da davranmış gibiler,Salı günü U11 maçları için gittiğimizde,iyice döküntü hale gelen tribünler kaldırılmış.Hem tribünlerin yapılacağı hem de,soyunma odalarının yapılacağı yere mıcır atılmış.Üstlenici firma sorumlularından,Murat bey orada.Ayak üstü lafladık,sanırım en kısa süre içerisinde yapılır.

4 temmuz zemin

İşte biz oralardayken,il spor müdürümüz sayın Sadık Ölçen,ilçe spor müdürümüz ve yanlarında yetkili personel geldiler.Hem çevreyi incelediler hem firma yetkilisi Murat beyle bilgi alışverişinde bulundular.Açıkcası biz ilspor müdürümüzün ilgilenmesinden memnun kaldık.İşlerin hızlı yürümesi için ilgi göstermesi olumludur sayın Ölçen’in.

Tabi biz karşı karşıya gelmişken sözü döndürüp dolaştırıp,Tavşanlı Linyitspora ve Türkiye Kupasına getirdik.Türkiye Kupasının statüsü fedarasyonca belirleniyor malumunuz,dolayısı ile bugünden bir şey söylemek mümkün değil,görünen o ki Kütahyaspor temsilcimiz olacaktır yanıtını aldık.O durum Kütahyasporun profosyenel ligde yeni düşmüş olması nedeniyle oluştu.Gene üsteledik,geçen yıl ki uygulamayı işaret edip falan kişi becerebilmişti diye.Kimsenin ferdarasyon statüsünden kaynaklanan her hangi bir durumu sahiplenmemesi gerekir diye düşünüyorum diyerek noktaladı sayın Ölçen.

4 temmuz tribünler

Teşekkür edip ayrılırken de aklımızdan geçenleri yazalım.Biz zaman zaman yazılarımızda sayın Sadık Ölçen’i de eleştiriyoruz.Ama buna rağmen kendisi bu yüzden her hangi bir tavır koymuyor doğrusu.Birisinin kulaklarını çınlatırken,özellikle ilgilendiğimiz karakova tesislerine gereken alakayı gösterdiklerini hissettiğimiz,sayın Ölçen ve sayın Demiralp’a teşekkürler.

4 temmuz murat

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.