Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

RUHSUZ KARAKOVADA U 16 MAÇI VE VEFAT EDENLER

Cumartesi günü karakovada Akıncılarspor-T.Linyitspor arasındaki U 16 müsabakasını izledik.Maça çok fazla takılıp kalmayacağız.Nihayetinde alt yapıdaki çocuklarımız bir futbol müsabakası oynadı.İkinci yarıda zaman zaman,futbolcular arasındaki tansiyon yükseldi.Peki buna gerek var mıydı yoktu tabi bize göre.Özellikle ikinci yarıda,tepkilerinden anladığımız kadarı ile,Akıncılarspor taraftarıydı.Neredeyse tüm kritik pozisyonlarda,maçın hakemine,sözlü olarak saldırdı pervasızca.Yakışık aldı mı peki,elbette almadı.Neden almadı,tribünlerden gelen çirkin tezahurat,sahadaki gencecik çocukları gerginlik içerisine soktu,o yüzden yakışık almadı.

13 nisan oyuncular iki takım

Gelelim maçın hakemine,tanımayız etmeyiz,babamızın oğlu değil.İyi maç yönetti bize göre,bundan iyisi can sağlığıydı derim.Esas gözden kaçırmamız gereken nokta,otuz küsur takımımızın olmasıyla öğündüğümüz Tavşanlı’mızda U 16 yaş grubunda sadece üç takımın mücadele etmesidir.Futbolcu gencecik çocuk,deneyimi nasıl kazanacak?Maç yaparak kazanacak,peki bu gençler kaç maç yapacak,dört maç.Ondan sonra,Tavşanlı’da futbolcu yetişmiyor.Bu şartlarda yetişmez tabi ve yetişmesi de pek mümkün görünmüyor.

13 nisan linyit tkm

Mesela ben sormak isterim,hem T.Linyitspor hem de Akıncılarspor alt yapı sorumlularına.Bu çocuklar,hangi yaş grubundan itibaren takımlarınızda oynamaya başladılar?Bu gün maçta izlediğimiz futbolculardan kaç tanesini,takımlarımızın A kadrolarında banko olarak oynarken görebiliriz?

13 nisan hakemler

Maçın son bölümlerinde,halen Moymulsporda oynayan Aykut Saltık’la kısa da olsa sohbet ettik.Açıkcası hem Tavşanlı hemde ülke futbolu için bizce mükemmel şeyler söyledi.Aykut’un düşünce tarzında olan futbolcular çoğalırsa,ilk önce yerel futbolumuz adına güzel gelişmeler olur diye düşünüyorum.Maçın saha komiseri,Ömer Atay ve tesisler görevlileri,Ali Kaynak,Avni Uyar ve Mustafa Can”lada gene keyifli sohbetlerimiz oldu futbol adına.Hepsi de görevlerini ellerinden geldiğince yaparlar her zaman.Zaten dönüşte de Ömer Atay’a balta olduk.Tepecik’li komiserim derim ben ona,geldik şehrin merkezine beraberce.

Son zamanlarda aklımıza takılan konu,karakova sahalarına isim mevzusudur.Detaylı bir şekilde ayrıca da yazacağız yazmasına,hatta bu statlara isim verilene kadar,papağan gibi de tekrarlayacağız.RUH yok,CAN yok isim yok karakovada.İsime bak,karakova stadı,karakova yeni 1,karakova yeni 2,yazarken ruhum daralıyor gerçekten.Karakovadaki bu tesislere,gerek Tavşanlı’ya gerekse Tavşanlı sporuna hizmeti geçen kişilerin isimlerini vermek,çok zor bir iş mi?Artık kim ya da hangi kurum yetkili ise bu isim işine bir çözüm bulabilmelidir.Neyse bugünlük uzatmayalım,dedik ya döneceğiz gene….

13 nisan ben aykut

Tavşanlı’mızın tanınmış siyaset ve futbol adamlarından,baba dostumuz Nejat Tülek’in annesi vefat etti.Nejat Tülek ve bütün ailesine sabır dilerken mevtaya Allah rahmet etsin diyoruz.

Akıncılarspor yöneticilerinden Zeki Kaya’nında annesinin vefat ettiğini duyduk,Allah rahmet etsin diyor bütün aileye sabır diliyoruz.Geçtiğimiz sezon,Hanımçeşmesporda bu sezon Emet Gençlerbirliğinde forma giyen Hüseyin Birligen’in adını taşıdığı dedesinin vefat ettiğini de duyduk.Allah rahmet etsin diyor bütün aileye sabır diliyoruz.

Ve Başköy’den Ahmet Adıgüzel abimizin eşinin vefatına da üzüldük.Aynı düşünceye sahip olduğumuz iyi bir CHP li abimizdir Ahmet Adıgüzel.Eşine Allah rahmet etsin derken,bütün aileye baş sağlığı diliyoruz.

12 nisan bartu

Ve Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden,futbolumuzun duayenlerinden,Fenerbahçenin efsane isimlerinden Can Bartu’nun vefat haberine de üzüldük.İtalya’da yurdumuzu muhteşem temsil eden bu nedenle Sinyör lakabı ile anılan Can Bartu’ya da Allah’tan rahmet diliyoruz,ailesine ve tüm sevenlerine de sabır diliyoruz.

13 nisan can ve metin

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.