Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

RESUL UZUNCAN ÇOBANKÖYSPORDA DENEYİMLİ İSİM

ALİ MERMER: Kaptan son maçınız Göbel Gençlikle liderlik müsabakasında oldu 2-1 kaybettiniz. Maç için neler söylersin?
RESUL UZUNCAN:Ali abi aslında maçın önemini biliyorduk. Sahada her iki taraf açısından da mücadelelesi yüksek, iyi oyun vardı. 70 e kadar da oyun ortadaydı. Her iki tarafa da gidip geldi diyebilirim. 70 den sonra ise kondüsyon açısından düştüğümüzden dolayı maçı kaybettik.
ALİ MERMER: İlk yarı bitti ikinci sıradasınız. En çok gol atan en az gol yiyen ikinci takımsınız. Çobanköysporu takım olarak değerlendir bilir misin?
RESUL UZUNCAN:Ali abi bundan önceki senelerde Çobanköyspor çok gol atan, çok gol yiyen bir takımdı. Ama bu sene takım savunmasını çözdük diyebilirim. İlk yarı için iyi maçlar çıkardık. Bizim için her sene olduğu gibi asıl amacımız kendi köylülerimizle sezona başlayıp ve o şekilde bitirmek. 32 lisanslı futbolcumuzun 28 i de zaten kendi köylümüz.

ALİ MERMER: Kendi performansın nasıldı yeterli süreyi alabildim mi sence?
RESUL UZUNCAN:Yaşlı kategorisine girdiğimizden dolayı artık zorlanıyoruz. Performans acısından cok iyi değildim, lakin kötü de değildim.
ALİ MERMER:Bu sezon tribünlerde futbol dışı olay çok nasıl engelleyebiliriz?
RESUL UZUNCAN:Ali abi bence bu olaylara hiç girmeyelim ve de hiçbir zaman biteceğinide düşünmüyorum.Ancak yaptırımlar çok sert olursa belki düzelebilir.
ALİ MERMER:Ligin ikinci yarısı için neler söyleyebilirsiniz?
RESUL UZUNCAN:Biz takım olarak sonuna kadar zirveyi zorlayacağız. Olur veya olmaz hersey nasiptir, bu sene özellikle yönetimimizin ve köy halkı playoff havasını yaşamak istiyor. Bizde bunu yapmak için elimizden geleni yapacağız.
ALİ MERMER: Kaptan çok teşekkürler, başarılar ikinci yarı için ve eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.
RESUL UZUNCAN:Özellikle sakatlıksız, kazasız sezonu bitirmek dileğiyle. Bütün takımlara başarılar ve ben teşekkür ederim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.