Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

REKTÖR KAVUNCU’DAN ÖĞRENCİLERİNE MESAJ

Değerli Öğrencilerim;
Üniversitemiz 2021 – 2022 eğitim yılında yüz yüze eğitim ile devam edecektir. Akademik takvimimiz daha önce ilan edilmiş olup, web sayfamızda yer almaktadır. Buna göre hiçbir okulumuz ve programımızda tamamıyla uzaktan eğitim uygulaması söz konusu değildir. Ancak her bölüm/ program fiziksel koşullar, teknik altyapıları ve öğretim elemanı imkanlarını gözden geçirecek, Covid tedbirleri uyarınca her bir ders için; yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim, hibrit eğitim, çevrim içi senkron/ asenkron eğitim yöntemlerinden birisini belirleyecek ve nihai karar da KSBÜ Senatosu tarafından verilecektir. Bu ayrıntılar gelecek hafta içinde duyurulacaktır. Uygulamaların her halükarda yüz yüze yapılacağını ve devam zorunluluğu arayacağımızı, aşısız olanlardan PCR testi isteneceğini, testi olmayanların kendileri ve toplum sağlığı açısından uygulama derslerine alınmayacağını şimdiden belirtmek isterim. Sonuç olarak öğrencilerimiz akademik takvime göre yüz yüze eğitim şeklinde okulumuza başlayacaklar. Herhangi bir kısıtlama ya da test külfeti ile karşılaşmamaları için aşılarını olmalarını önemle öneriyorum. Sağlıklı ve başarılı bir eğitim dönemi diliyorum.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.