Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

REKTÖR KAVUNCU SİMAV SAĞLIK MESLEK YÜKSEK OKULUNU ZİYARET ETTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, beraberindeki heyet ile birlikte Simav ilçe yönetimi ve Simav Sağlık Hizmetleri MYO’ya ziyaret gerçekleştirdi.
#KSBÜ– Rektör Kavuncu, Genel Sekreter Kutlu Önal ve daire başkanları ile birlikte Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Av. Adil Biçer ve Simav Sağlık Hizmetleri MYO’yu ziyaret etti.
SİMAV’DAKİ YÜKSEKOKULUMUZ BÜYÜYOR
Açılan yeni programlar ile birlikte Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen öğrencilerimizle Simav Sağlık Hizmerleri MYO’nun büyüdüğünü belirten ilçe yönetimi, KSBÜ ile gerçekleşen başarılı iş birliğinden bahsettiler. İlçe yönetimi yeni çalışmalar için tam destek mesajı vererek, Rektör Kavuncu ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
UYGULAMALI EĞİTİM BAŞARISI

Simav SHMYO ziyaretinde heyeti Müdür Dr. Öğr. Üyesi Harun Şener karşıladı. Yüksekokul öğrencileri, pandemi kurallarına dikkat edilerek devam ettirilen uygulamalı eğitim hakkındaki olumlu düşüncelerini dile getirdiler. Öğrenciler gerek okulda gerek hastanede uygulamalı eğitimlerini başarılı bir şekilde yerine getiriyorlar. Sadece ulusal değil uluslararası standartlarda sağlık çalışanı yetiştirme düşüncesini benimseyen KSBÜ, uygulamalı eğitim modeli ile bunu destekliyor.
BÜYÜK BİR SAĞLIK AİLESİ: KSBÜ
Toplu fotoğraflar ile, “Biz büyük bir sağlık ailesiyiz.” mesajı tekrarlandı.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.