Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

RAMİS KURTULMUŞ ÖZEL İDARE KÖY HİZMETLERİSPOR

ALİ MERMER:)Ramis merhaba Özel İdare Köy Hizmetlerisporun geleceği parlak görülen gençlerindensin.Önce bir tanıtsan kendini futbola kaç yaşında hangi takımda başladı?Huyum kurusun hep böyle başlarım genelde.

RAMİS KURTULMUŞ:Merhaba futbola 9 yaşım da Belediye Kütahyasporda başladım.

ALİ MERMER:Peki çok gençsinde kaç teknik adamla çalıştın bu güne kadar?

RAMİS KURTULMUŞ:Bekir hocam, Mustafa hocam, Hidayet Arı hocam, Ekrem Tokçay hocam, Ramazan hocam, Ertan hocam ve Ahmet Bayer hocalarımla çalıştım.

ALİ MERMER:Yurdumda ve dünyada şu coraba belası var.Futbolsuz günler nasıl geçiyor?Bireysel antrenman yapıyor musun spor salonlarına gidiyor musun.Bayer hocadan bir çalışma programı aldın mı vs vs.

RAMİS KURTULMUŞ:Corana virüsü sebebiyle antrenmanlar iptal oldu. Bu nedenle kendim bireysel antrenmanımı yapıyorum kesintisiz düzenli olarak.

ALİ MERMER:Peki Ramis U 19 yaş grubunda il play oflarında 2. Olarak ilimizi temsil etme hakkını kazandınız.Nasıldı play of maçları?

RAMİS KURTULMUŞ:U 19 grup maçlarını cezaevinde oynadım play of maçlarını Özel İdare Köy Hizmetlerinde oynadım. Şanslar buldum onları değerlendirdim elimden geleni yapmaya çalıştım.

ALİ MERMER:Ramis A takımda da varsın kadroya giriyorsunda maç oynadın mı hiç?

RAMİS KURTULMUŞ:A takımda Ahmet hocam yer veriyor bana görev verdiği zaman da bana göre başarılı olduğumu düşünüyorum 1 maç oynadım diğer maç da 1 maç yedekteydim.

ALİ MERMER:Örnek aldığın futbolcu ya da futbolcular var mı diyeyim?

RAMİS KURTULMUŞ:Var stoper bölgesinde Sergio Ramos sağ bek ise Jordi Alba.

ALİ MERMER:Ramis futbolda temel hedefin nedir nereleri hayal ediyorsun?

RAMİS KURTULMUŞ:Futbol da temel hedefim bu işte başarılı olmak ve ekmeğimi bu işten kazanmak istiyorum. Öncelikle profesyonel futbolcu düzeyine gelesiye kadar çalışıyorum babam da her daim arkamda olduğu için bir adım daha hırslanıyorum. Ve her konuda arkamdadır.  Bir diğer örnek aldığım futbolcu babam Özkan Kurtulmuş’tur. O da oynamıştı eski kütahyasporda.Cezaevispordada hatırladığım kadarı ile sekiz sezon forma giymişti.

ALİ MERMER:Sağol delikanlı keyifli oldu sohbet.Eklemek istediğin her konuyu dinlerim
Başarılar sana futbol yaşamında.

RAMİS KURTULMUŞ:Bende size teşekkür ederim abi,benim içinde keyifli sohbet oldu.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.